Helg!

Äntligen helg!!!!!!
Denna vecka har varit kaotisk... prov och uppsatser varje dag nästan... nästa vecka kommer bli minst lika hemsk tyvärr.. men men... snart jul!

Ikväll kommer Marcus och Lina och käkar lite... sen ska min älskling pojke Linus sova här.. blir det massa gos och mys iaf=)                                    

150682-3
Mosters Pojke=)


Tror även Mia skulle kika förbi och kanske Sara så det blir fullt hus=)  sen imån blir det kalas för Mange.. min släkt kommer och hans mamma.. blir lite jobbigt för hans släkt att åka så långt och sen får vi ju inte plats heller.. skulle väl ha haft kalas nere där igentligen men det är ju hans lediga helg sen ska han ju på lagfest.  Någon som har förslag på present? vill ju ha nåt bra till min älskling..

Själv blir det nog förfest hos Eljans sen Bolanche! ska bli toppenkul.. är riktigt partysugen.. Eljans är ju i final i poker-sm så han får fan bjuda på lite vinstdrinkar hahahaha! skoja bara=)

Nej nu ska jag väl sätta igång med städningen.. går och tycker synd om mig själv och drar ut på det... mår skylla mig själv att jag stökat ner...

Älskar dig Mange!   

Plugg..

Fy fan vad mitt liv är boring just nu... Haft webbdesign prov imorse och det gick åt H............ sitter nu och pluggar på ett stort biologi prov till imån. går även det år H för jag är så vidirgt omotiverad att plugga just nu.. la mig i sängen tidigare för att börja läsa och vaknade två timmar senare utan att ens märkt att jag somnat..

har lovat att följa med syrran för att kika på tapeter så det blir ännu ett avbrott.. men det är ju kul så.. man kanskie får lite inspiration själv när man ska flýtta. vill så himla gärn flytta med mange till en bättre lägenhet men det dröjer väl..

Har fått in lite mer pengar för nyårsfesten iaf.. men det är rätt många kvar.. tur att vi satte deadline den 5:e annars hade vi ju aldrig ¨fått in dom.. hoppas folk tar tag i och payar nu så vi kan börja handla saker.. ölen och vinet är klart iaf... tur det...  fy fan vad jag längtar.. ska bli så kul..

nu skulle jag bara vilja krypa ner i sängen med Mange och somna på hans arm.. men han jobbar och  Jag måste plugga..      får nöja mig med Giggs.. inte helt fel=)                                                                 Mange och Giggs... min pojkar=)

Min helg..

Nu har även jag hakat på denna trend med blogg... lite kul faktiskt!  man är inne och läser så mycket bloggar så varför inte ha en själv?

Har haft en rätts så tråkig helg faktiskt.. är lite deppig att den är över, och måndagen med all dess plugg den för med sig, är här. Har prov Måndag, Tisdag och Onsdag sen en stor uppsats att lämna in... skulle sitta och plugga nu men ist gör jag en blogg!!! haha... tur man har rätt prioriteringar..

I fredags hade jag dataprov så jag kom inte från skolan förrän på eftermiddagen.. sen åkte jag och mamma och handlade gardiner. Var tvungen att köpa röda panel för det blev så tomt i fönstret med mina linnegardiner med röda hjärtan på så därför blev det ett par röda bakom.. tack mamma=)  lite tråkigt nu när jag skulle julpynta.. upptäckte att våran julkartong också blev stulen vid inbrottet vi hade så en tomte och några kulor var allt jag hittade på.. men tur att jag har en syster som förbrukar inredningsgrejer som toapper! fick massa grejer av henne så liiiiite juligt är det iaf.. men inte så mycket som jag vill..

Iaf så hämtade vi upp Mange efter gardinshopping och åkte och handlade.. sen drog vi ut till surran och tompa och lagade fetaostfylld kyckling med ugnsbakad potatis och grönsaker... kanon gott.. lite fika på det sen åkte vi hem och myste med scrubs i sängen!

På lördagen hade jag och fredd bestämt att plugga... yea right.. blev mycket plugg där... vi fikade och drack julte och fikade igen hos syrran sen skulle jag fixa iordning moster inför personalfesten hon skulle på.. helt otroligt! hon blev som en helt ny människa! jobbarkompisarna kände inte igen henne.. eftersom hon har så lockigt hår så plattade jag det sen sminkade jag henne! gud va vacker hon var.. då blev det bestämt att jag och fredd skulle va barnvakt åt min kusin Julia som är 6 år! så vi hade lite myskväll innan Veikko kom hem lite lullig vid halv ett.. köpte med mig Max hem till Mange sen blev det Scrubs i sängen igen..
stackarn vi hade bestämt  myskväll men jag har så svårt att säga nj när nån frågar så det gjorde jag ju inte..

Idag blev det innebandy match, Kvarnsveden-Tjärna Ängar. den slutade 2-2 tyvärr. önskade att dom hade spöat skiten ur Tjärna Ängar! varken spelare eller publiken kan ju uppföra sig! helt otroligt..
Hade Linus med mig eftersom, jenny var på julmarknad.. min lilla kille.. han var så snäll så..

ja ska väl till och sätta igång med plugget.-.. Mange gnäller=) min lilla mamma ibland=)

sitter och längtar till juldagen då jag och tjejerna hyrt hotellrum på hela huset! ska bli så kul!!! sen har vi vår stora nyårsfest att se fram emot!!! fy fan va kul det kommer bli.. alla tjejer som flyttat kommer så det blir värsta återföreningen! en som saknas tyvärr................. men alla andra blir med! t.o.m Marklund i luleå kommer.. vi är exakt 70 pers.. kommer bli kanon!
RSS 2.0