Love

Enjoy!

Älskar Soulweeper 2 med VOLBEAT!

Bakfylla

Just nu känns det som hela Borlänge går runt i någon sorts massiv bakfylla efter festivalveckan.
Som ett stort tomrum. På en dag fylldes staden med nästan det dubbla antalet invånare och de försvann lika fort som de kom så det är väl inte så konstigt.
Ordinarie stadsfolk flyr stan och den kokande grytan för att spendera tillvaron i på en badstrand.
Själv hade vi över 32 grader i sovrummet inatt och jag funderade ett tag på att flytta till Antarktis.
Kamminen Linus på ena sidan och bastun Magnus på andra fick mig att vilja tugga upp min egna stekta hand i panik av värmen.

Ska uppdatera med bilder från festivalen lite senare men kan bara säga att VOLBEAT var som en stor jäääävla orgasm för öronen! Som jag njöt!

Döden och dess efterspel

Väldigt intressant det här fenomenet som uppstår när någon dör, att ALLA har en koppling till den som dött.
Helt plötsligt känner alla den människan och man står och pratar gamla anektoder om personen i fråga.
Ju yngre personen är och ju mer tragiskt den dött ju bättre "känner alla den."
Gamla flirtar börjar kalla denne för sitt livskärlek, klasskamrater kallar denne för BÄSTE VÄN, kompis kompis kompisar var otrooooligt nära. Rykten florerar hit och dit.
Alla vill ha en bit av sorgkakan.

Se exemplet nu vid Michael Jacksons tragiska bortgång. Helt plötsligt står kändisar på rad för att uttala sig om den störste av dem stora och vilken påverkan han haft på deras liv. Hans musik säljs som smör i solskenet som just nu påverkar hela vår existens för tillfället.
Tidningarna slåss om att komma först med de smaskiga uppdateringarna för inget är bättre för lösnummer försäljningen än ett dödsfall bland kändiseliten och framförallt inte ett uppmålat "freak" som Mr Jackson.



Michael är ett praktexempel på hur kändisskapet och hela dockteatern runt om kan sänka en enskild människa.
En drivande pappa som piskar sina barn till framgång och sätter hiskeligt höga mål för sina barn. En far som som ständigt får dem att känna sig odugliga oavsett vad de presterade.
Michael blev en av världens mest kända personer och har en meritlista likt Elvis Presley. KING OF POP blir man ju inte för någon enstaka singel.



Det tråkiga är att en artist som MJ vars sista år förknippas med tragik och inte hans briljanta musik, blir oftast mer känd som död. Han musik börjar toppa försäljninglistorna direkt.
Han är mallen för tragiska kändisöden och vi har sett flera av de stora gå i hans fotspår tex Britney Spears, Amy Winehouse mfl. Papparazzi fotografer som jagar sitt byte likt en flock blodhundar utan känslor. Hetsar och pressar den ensamma människan över kanten. Jag tror atty ju kändare och större du blir ju mindre och ensammare känner du dig.
MJ var som en apa i bur. En freakshow alla slogs om att få se. Finns inget som världen älskar att följa så mycket som ett tragiskt livsöde.
Men det var ju nu hans comeback skulle komma, nu han skulle få sin revanch i London istället dog han efter år av missbruk. Hans kropp orkade inte.
I tragikens töcken slutade hans liv innan starten på hans stora revanch han påbörjas. Ledsamt.

hm...

Dålig på uppdatering då jag varit fylld av Peace and Love ruset..
fick dock en sann och härlig kommentar som får mig att inse en del. Mammas jobbarkompis sen flera år kommer fram och säger:
-Men Jessica! Är du gravid eller har du gått upp en massa i vikt???
-Jo tack det är bara vikt...
-Men herregud vad du gått upp.
.


Jo man tackar ja..

Tacksam för det lilla?

Enligt Mange är jag en sådan där som ALTTID vill ha rätt. Jag anser ju att jag ALLTID har rätt så vad är det att bråka om?
Men Mange tycker att om man inte vet så ska man inte uttala sig vilket egentligen är sant..

Jag och Mange hade en diskussion i bilen om mitt borttappade körkort och han såg det givetvis ur ekonomisk synvinkel och menade på att det kostar massa pengar att skaffa ett nytt för man måste ha bild och allt.

J-Nej då det kostar inte alls mycket, typ 150 spänn
M-Men Jessica det är väl klart det inte kostar 150 spänn det är ju staten som tar avgift och då är det inte så lite. Plus att du ska betala nya kort som kostar mycket.
J-Nej men de har ju mitt gamla kort i databasen som de använder.. Tror jag..
M- Men guuuuuud! ÄLSKLING! Tack! Tack! Du sa "Tror Jag" efter och inte "Vet jag".. Men gud älskling det det här är ett genombrott efter 5 år!



Ja Mange blev glad för två ord.. Vill ni veta vad körkortet kostade? 125 kr.... I was right! In your face!

P&L

Mitt uppe i Peace and Love yran så tänkte jag visa er denna underbara annons som ligger på Blocket.
Är den inte helt fantastisk?


Här är länken

Kopierar även in texten


Peace and love hela veckan, Måste bort



Pris: 750:- Typ: Konsert Plats: Falun

Hej! Pga strul med kattvakten så har min flickvän vägrat åka på peace and love med mig och mer eller mindre gjort slut med mig så jag säljer hennes biljett för att göra ett statement då hon inte ska få bestämma allt längre. Så jag kan sälja biljetten genom tickster eller så lämnar jag den på plats då jag sätter mig i bilen imorgon för att åka in till festivalen. Har tänkt mig runt 750 för den och den gäller hela veckan. Men då jag vill ha väck biljetten så kan jag ev gå ner i pris om vi löser detta smidigt.

ha en trevlig festival så kanske vi ses!

/ Tor

-------OBS-----------------
Ingen camping,

Vår midsommar

För att exakt demonstrera hur vårt midsommarfirande såg ut igår så vill jag att ni tittar på denna tyska reklam för IKEA.  ..

Midsommar

Midsommar afton står på glänt och det är det ständiga tjatet om väder.
Jo jag vet jag är likadan och är in på SMHIs hemsida hela tiden men varenda konversation med varenda människa går ut på kommande väderlekar. "Kommer det bli regn på midsommar? Uppehåll? Kan vi ha tur? Vädret är ju A och O på midsommar, det kan aaaaaaldrig vara fint en midsommar".
Tom damen vid busshållsplatsen hade en 10 minuter lång konversation om midsommarvädret från 8 år tillbaka.


Vårt midsommarfirande går av stapeln i Djurås hos Familjen Blomqvist. De har byggt en superstor veranda så där kommer vi hålla till.
Dagens lek kommer att bestå av någon form Reality Cluedo. Kan bli intressant=) Jag ska vara den mördade grevens syster.. Hm...


Eftermiddagen blir det brännboll och andra traditionella lekar som hör midsommar till..
Jag längtar efter sillen! och nubben förstås..

Hur fungerar karlars hjärnor?

Just nu dansar dammråttorna hula hula i vår lägenhet. Fast tvättmaskinen låter sitt "nära på att explodera ljud" konstant och diskmaskinen ständigt är fylld så lever våra inneboende loppan på golven.

Det går inte att undgå våra skitiga golv och det går inte att undgå kläderna som väller ur Manges garderob i sovrummet.
Detta var tydligen ingen prio utan istället får Herr Burman för sig att frosta ur frysen kl 23.00 en vanlig jäkla jobbar Tisdag.
Nu sitter han med en kylbox fylld med mat brevid sig och min hårblås i den ena handen och i den andra en kniv att hacka is med.
-ÄÄ men gumman det tar bara två timmar sen är isen smällt vettu..
-Jo men då är kl 1 på natten....................


Känns som att avfrostning av frys har ganska låg prio på vår TO DO lista.. Men men.. Bättre med ett projekt än inget projekt.


Så här illa var det inte

Hur e de möjligt?

Hur i helskotta är det möjligt att vara FET och FATTIG samtidigt?
Efter alla utgifter med bil, projektor, biljetter, skatteinbetalning mm (I-Lands kostnade jag vet) känner jag mig
ganska fattig just nu.. Ändå har jag en stående viktkurva som pekar uppåt.. Hur ed möjligt?

>

Regina Spektor-Samson



Nästan så man blir lite kär i den där Samson..

Rain

  =



Ser ni likheten?

Utdrag ur öppet brev till Moder Jord
Snälla moder jord.. Som du ser så passar inte jag som slickad katt.
Inte min syster heller som du ser.
Please stop the rain! Eller för molnen vidare till Afrika.

Min Look passar inte ihop med regn. The licked cat look är så jävla 90´tal!
Jag ber dig MJ! Inget mer regn nu.
.

Fina vänner

Är så där galet lyckligt lottad med mina vänner..
Nu är alla konstellationer perfekta och det finns ingen jag inte skulle vilja ha i mitt liv och jag har inget behov av att ha fler heller. Självklart är jag alltid öppen och älskar att möta nya människor men det är inget avgörande för min livskvalité.
Status Q..

Förra veckan kommer min älskade Sara och Prillan och lämnar över ett paket med världens finaste hjärtformade kort.

I paket låg denna fantastiska väska från Wera.


Kortet förgylldes med det mest fina ord man kan tänka sig. Skulle vara en liten återgäldande gåva för att min mobil brakat sönder efter Prillans saliv men som jag sa till Sara så får jag ju skylla mig själv när jag låter henne ha den. Saker händer och jag ville verkligen INTE ha något för det.

Fick vara ledig idag. Känner att mitt behov av sol och värme tar snart över hela min existens så jag tänkte nog åka och slänga mig i ett solarie. Har ett solarie i mitt hus som är gratis men som vanligt har jag tappat bort nyckeln och vågar inte be om någon ny hos vaktmästar Christer. Det var ju han som finkammade hela gården efter min tappade nyckel i vintras.
Men först tar jag min kulinariska sida till andra sidan jorden och går på Thai med syster och Maria.

Kris?

Alla som känner mig vet att jag är ganska tjejig. Inte FÖR tjejig på ett åmande töntigt sätt men jag är långt ifrån maskulin om man säger så.
Dricker Cider eller vin, kallas Schlagerdrottning och klär mig helst i klänning. Präktig som jag var förr i tiden tyckte jag det var äckligt med folk som rökte.

När Fredd kom hem till mig en dag blev hon ganska förfärad.
Vi skulle ut och jag hade inte bytt om så outfiten innefattade en stor sunkigT-Shirt och färgfläckade mysbrallor.
Musiken som skrålade ur högtalarna var Volbeat. Själv satt jag på balkongen med Manges öl i handen (jag hatar öl) och rökte en cigg.
Picture it. Den ultimata tjejen sitter med en öl, en cigg, sunkiga kläder, Volbeat på högsta volym och gör hårdrocks tecknet när Fredd kommer in.

FREDD-Vem fan är du och vad har du gjort med Jessica?
 Vad fan har hänt med dig Jessica? Hårdrock, öl och en cigg? Nu börjar det barka här alltså.. Vad har hänt med  dig? Mår du bra??





Summasummarum?  Har jag en existentiell kris? En övergående fas?

Ankan

Annika ska ha födelsedags fest på lördag.. Jag tycker vi dedikerar en låt till fröken Smith.


När vinet glöder i de fyllda glasen och
vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och varit så blyga
vi slutar upp att smyga, motet kommer efterhand.

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli förstora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm.

Senare när berusningen har lagt sig och
det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig,
man för sig och hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajjat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag




Finns det risk för RUS Annika?

Svetlana?

Satt och kikade på lite gamla bilder på bärbara där jag aldrig brukar ha bilder men nog sjutton hittade jag på en del..

Insåg ganska snabbt att rött läppstift inte är min grej om jag nu inte vill flytta till Moskva och göra karriär på deras gator..
What the hell was I thinking here? Kjelle försökte få mig att inse att LL inte var mitt typ av smink men blev väl förblindad på något jävla vis.. Yrkar på tillfällig sinnesförvirring.. Skulle jag falla i blindo och någon sorts koma om x antal månader när det är inne engligt Ebba V S, Sofie F, Cecilia B och Elin K så kanske ni kan styra in mig på ett bätre spår.

Ni som förrästen undrar vad LL betyder så är det ett väl använt uttryck av mig och Herr Källs som betyder LUDERLÄPPSTIFT


Är detta Jessica Thurin eller Svetlana Brabortjov, en postorders hora från Leningrad. Tror fan det är en Svetlana.


Mosters pluttar

Idag har mosters två pojkar blivit tidnings stjärnor

Här kan ni läsa om Liam i BT

Vill ni ALLA ha honom?

Laila Bagge säger i Aftonbladets Söndag bilaga
"Så fick jag mannen ALLA vill ha"



Är Niklas Wahlgren känt för att vara hett kött? Är det jag som är konstig här för att jag inte vill ha honom?
Tyvärr är inte Niklas den nya Mikael Persbrandt, David Beckham eller Brad Pitt i mina ögon.. Men nu står det ju faktiskt att ALLA vill ha honom. Inte skulle väl en pålitlig tidning som Aftonbladet sätta en sådan kass rubrik och ett sådan otroligt dåligt citat aom antagligen Laila Bagge inte ens sagt. 
Hur tänkte de här? Garvade de när de kläckte idén? Eller vill alla på Aftonbladet ha Niklas?
Har de hånskrattat åt detta nere i tryckeriet..?
Är det någon som ser superstjärnan Niklas som det Mannen ALLA vill ha?? Isåfall vill jag gärna ta ett snack med er i smak och tycke..


Nya Micke P..


Dansant sexbomb Alla kvinnor vill ha..

En helg i bilder

Här kommer ett litet urplock av helgen i ett gemytligt litet bildspel.. Sådär gemytligt som bara Ernst kan få till det..

På fredagen bar det av till Falun en sväng men det bar av hem till Borlänge igen och S1..


Här sitter jag och känner in rummet.. Eller ja, bilen,.  Tidigt på kvällen men lyckas ändå se riktigt schleeten ut.



Såhär glad är jag när jag inviger mina nya örhängen jag fått av Sara
Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst

Kalas stod på lördagens meny då mosters minsta älskling fyllt 3 år (!!)

Blev korvgrillning och marängtårta.. Råkade självklart bränna ett antal korvar på grillen..
Först kramar jag alla i familjen - sedan ställer jag mig vid spisen


Hjärta, hjärna, i nån skön förening där


Eftersom en del av släkten inte hunnit fira Linus blev han också självklart firad.
Åh, kära nån, vilken dag. Jag är så full av intryck.



3 Glada korvätande kusiner
Man blir lite varm i hjärtat när man sitter framför ett så här gammalt hus


Sedan bar det av hem till Sassan för lite sconesbakning och söndags mys
Man känner aldrig sig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen


Prillis och Fredd
Det här fönstret ger väldigt skön kontakt mellan ute och inne. Det är som om att ute och inne vill varandra någonting.


Linus som hängde med mig, Elin och Alva under dagen fick sedan följa med hem till Jossan för att bli klippt..
Blev även middag hos Familjen Bengtsson och lite filning på min slitna kaluffs.


Vi invigde det fina nya matbordet med en middag.
Färgen är som en mogen äldre kvinna som klarar sig på egen hand

Tack Ernst för ett bra samarbete under detta inlägg!


Jag måste ha retat gudarna

... måste gjort nåt fel.. Låter väldigt underligt men jag har bara regn hos mig..
Orup kunde inte ha uttryckt min dag bättre!





 
En härlig version på denna klassiker!


Men ikväll kör vi en mixad kväll!
En kväll bestående av hagel, grillning, fotboll, vänner, regn och sangria.
Skulle gärna byta ut en del av kvällens innehållsförteckning mot sol och värme men den innehåller ju ändå de viktigaste- Vänner! Gud sicken töntig poet jag är men lite fint var det väl ändå? Lite Marcus Birro över det hela..


Sassan står som värd för kvällen och vi som känner henne vet att hon har det där med värdskap i sig! Sandra föddes med värdskap! Hennes första ord var värdskap! Ja då förstår ni att varken hagel eller regn kan ha inverkan på denna kväll.

Holmgren



Det är är min kompis Anders! Jag har lovat honom att bli välkomnad till min blogg So here it comes:
VÄLKOMMEN ANDERS!

Titta på Anders på bilden nu för jag hade tydligen gjort ett försök att sola solarium och blev väl ungefär som häxorna förr i tiden -Brända på bål. Stekt fläsk var det här!

Åter till söta Anders.. Anders är lite kyrklig skulle man kunna säga. Nej nej slå ur tankarna på att han skulle vara Suspicius Christus och leva i celibat för han bor bara i en kyrka.
Två av de sötaste barnen världen beskådat innehar denna Anders Holmgren.

Jag kan ärligt talat inte svara på om Anders är singel eller inte men jag har ingen info om han skulle vara "in a relationship" som Facebook töntar som oss skulle uttrycka det.
Detta gör ju att Herr Holmgren är ett förbannat bra kap! Ett sådant där Wallstreet miljon kap snackar vi! En tusekronors flygstol till Thailand kap!  Ett 75% REA kap! ja ni förstår min poäng.. han är ett sjuhelvetes kap!

All the single ladies! Put your hands up!    -Slå inte sönder knapparna för snabbast komma in på Facebook och adda kapet.. (Om han nu är singel tjejer...)


Anders! Jag diggar dig jag diggar dig jag diggdiggididiggar dig! som allas vår Påvel Ramel skulle säga..

En NEGER (!)

Som vi alla som känner Maria Ohlsson vet är ju att hon är jävligt blind. Nu snackar vi inte "ser lite dåligt på långt håll" utan nu snackar vi "huvudet 1 cm från dataskärmen kisandes blind"

Häromdagen satt hon och heennes kärlek Adde i hans vardagsrum på Hushagen. Där har alla egen ingång och med tanke på värmen stod dörren öppen.
Rätt va det är så kommer en svart katt inspringandes från hallen in i vardagsrummet där Maria sitter. Adde skriker till för att katten ska springa ut.

Maria med sin dåliga syn ser något svart på golvet i ögonvrån och skriker och fäktar med armarna som om det gäller livet.

-Vad gåller du på med? Det är ju bara en katt! ropar Adde
-Men herreguuuud! Jag trodde det var en neger som svimmade i hallen och ramlade fram med huvudet!



Om vin hade intagits under denna dag och det var detta som åstakom hallucinationerna kan jag faktiskt inte svara på..







Nu får ni bli hur upprörda ni vill över att jag använder ordet neger men för mig ligger det 0 rasistisk vikt bakom det ordet.

Bitterfittor

Samtal mellan två bitterfittor..

L-Ja den där jävlen ska va så jäääävla lyyyycklick
J- Ja jag hatar lyckliga människor.
L- Jag med! Usch! Enda gången jag är riktigt jävla lycklig är när jag ligger och blir påsatt

Frälst?

Tydligen har jag och Fredd blivit frälsta eller något i lördags..
Vad gör vi?



Jag har något svagt minne av at vi sjunger PÄRLEPORTEN tvåstämmigt men det kan vara inbillning.. Stämmer detta ni som var med?
Ingen idé att fråga dig Fredd för om inte jag kommer ihåg kan jag garantera att DU inte kommer ihåg..

Blommans Salong!

Min kära frisör, men framförallt vän, Lina har bestämt sig för att bygga en salong hemma!
Kommer bli kanon bra! Lina och hennes man Marcus är otroligt kreativa så jag tvivlar inte en sekund på att detta kommer bli något utöver det vanliga!



Lina har även startat en blogg så vi får följa hennes resa med den nya salongen!

Bloggen hittar ni här!

Gungeligung

Ja det var gungeligung på Husgunget i helgen och för vissa gungade det mer för än för andra. Jag ska inte säga några namn men jag kan säga att den person jag syftar mest på har ett smeknamn som börjar på F och slutar på REDD. Nem något mer tänker jag inte säga utan det får ni klura ut själva..

Min älskade MILF Therese var hemma och förgyllde kvällen och vi hade en gryyyym kväll! Så galet roligt och kvällen gick i ett nafs!


Kvällens första akt av denna fantastiska föreställning utspelade sig på vår gård.
Menyn bestod av pizza slices och mängder av flytande vätskor.


Grabbarna dricker Irish Coffee ur barn plastmuggar med tivolimotiv. Kan det bli mer fancy?

                      

              


                

                                      
  Så måste jag även passa på att Gratta Tomas aka Leffe aka My Brotha som fyllde år igår!! Grattis!
Älskar dig min bästa Tomas! Finare pappa till de finaste barnen får man leta efter..
Ställer upp på omgivningen i vått och torrt!  Sen att han är min syrras avdankade gamla schletna karlslok spelar ingen roll i världen=)

En fantastisk kväll

I Torsdag skulle jag ut med Sus och Mia och fika men Mia kunde inte så dte blev jag och Susanne som skulle gå till Waynes. Susanne kom med förslaget att vi skulle fika hos henne, men fikan övergick till kvällsmat so,  övergick till gourmetmat med vin.
En spontanmiddag som blev helt underbar!

Jag och Susanne drack vin och tjuvrökte som två tonåringar, den ena värre än den andra. Kan man diskutera livets bravader bättre än med en cigg i ena handen och ett glas rött i andra? Nope..





Det bjöds på Västerbottenpaj, marinerad rostbiff och fetaostsallad! Så galetfantastisktsjukjävla gott!
Sen drack vi kaffe från Korgen de fick av mig i bröllopspresent.   


Fina Sus!


Jag med mina fina rödvinständer..


Tack kära Susanne för en fantastisk kväll! Du och Mange är två underbara människor!
Och Mia! vi saknade dig så nästa gång är det bäst att du pallrar din söta lilla rumpa till oss!=)

Love this song

Motters jilla skjutt



Nyss ringde det här på jobbet och d¨å var det mosters minsta skrutt..
-Mottär.. ja ä på suukhus..
-VA??!! Varför då???
-Ja ha bivit biten av en ojm
-Skojar du? Va? Men lilla gubben..
-Nä.. kojar inte..


Då har brorsorna lekt i lekparken i Åselby så har han blivit biten av en huggorm i benet så benet och foten svullna upp..
Bara att åka in till akuten.. Pluttisen..

RSS 2.0