sommarhit

Vill ni höra årets nya sommarhit.. skulle kanske kalla den för sensommarhit men ändå!!

Är superstolt att då presentera- THE MAN! THE GAY! THE MYTH!!!!    FARAO!!!!!!!!!!!

cry cry cry

Jag är lite av en bölis.. kan böla för minsta lilla på film eller tv. En bild eller en artikel om något hemskt eller lyckligt sätter igång tårkanalerna direkt.
Sport är lite av en favorit.. vinner sverige och man ser alla lyckliga vinnare så är jag igång direkt.
Men jag försöker alltid dölja det.. börjar harkla mig, bita mig i tungan och tänka på något som inte är det minsta sorgligt..

När Oprah är på TV och jag är ensam så har jag en liten kavalkad av tårar som sprutar, för att inte tala om Greys Anatomy..

När jag sedan läser artiklar som denna brister mitt hjärta.. Här är den..

börja om från början

... varför ska man sörja stunder som har flytt?

Har varit lite klent på bloggen.. Efter min spritångest sen förra helgen har jag inte haft något att blogga om.. Dog lite inombord med den där fyllan... Har inte blivit sådär sedan första fyllan på Cozmoz  när jag var 14 år.

Men som sagt.. Nu börjar vi om från början! Kyler Roséflaskan och tar några glas för att sedan hamna på S1.
Börja om från början.. börja om på nytt..Varför ska man sörja stunder som har flytt?

Stureplan i båtstad





Kan man bli annat än äcklad?

Fredag!

Då sitter man här på Teknikdalen och har det underbart.. Bättre jobb får man leta efter och bättre arbetskamrater får man söka med blåslampa efter.

Är så himla glad över att min älskade vän Farao ska spendera stor del av sommaren här uppe. Sen att Lotta ska vara här två veckor nu gör att min vänskapskrets nästan hundra procentig. Hade Elin varit hemma så hade mätaren flygit upp i topp.

På tal om Farao så tillhör han verkligen skaran av vänner där man kanske inte ses på hundra år men när man väl ses så är allt precis som vanligt. Inga konstiga stela konversationer utan konstant asgarv men även en trygghet. Många kanske inte förstår att detta är en omtänksam, snäll, fruktansvärt rolig och känslosam människa. Många kanske ser den ytliga stimmiga bögen som skriker efter uppmärksamhet och som lägger skämt på skämt för att hålla upp muren.. De förundrade människor som får lära känna honom har tur som fått komma nära en toppen kille. 
Att han sedan ger en kramper i magen efter allt skrattande gör ju inte att han hamnar på minus.
 
Farao i sin vanliga position vid middagar i Blge..=)


Liselott och Farao..



Sen kan jag inte låta bli att superlängta.. Syrran, Fredd, Maria, Sassan, Roony, Eva, Millan, Erika!!!!!!!! Där måsarna skrattar sig hesa!


Här kommer en låt till blogginläggets huvud person Farao Marcus Groth  Klicka här

Ja må du leva


Grattis

Grattis Vår Kära Ronny som just denna Torsdag fyller hela 23 vårar, jordsnurr, basst, jahre,  ja you name it..
Över två årtionden har du nu levt!

Tänkte dedikera en låt som jag tycker passar alldeles utmärkt just nu.  Här kommer den



Vacker som få!

Grattis Roooonnnny!! Love you!!!!

telefonschnitzel nån?

Då dagarna känns väldigt långa här så brukar jag och fredd ägna oss åt att spela Vetgirig, frågesport på nätet där man tävlar mot andra under tidspress.

Ibland kan det vara väldigt stressigt att svara på frågor och svara på samtal samtidigt.. Ett bevis på detta skedde just..


Fick ett samtal angående tunabyggens telefontider.. Samtidigt fick jag en fråga på Vetgirig om vilken köttsort wienerschnitzel består av. (Kalv)..


Jag svarar samtidigt som jag läser  så svarar jag "Tunabyggens telefonschnitsel är......."

-Telefonscnitzel? vad är det om jag får fråga?

viktviktviktviktvikt

Detta är Jennifer Lopez som gravid-






Detta är Jennifer Lopez strax efter förlossningen






Jag har inte haft en graviditet och gått upp massa kg, jag har inte fött barn och fått massa överblivet utspänt skinn pga av det..

Är alltid sugen på saker och hungrig för två. Jag har gått upp massa i vikt och jag har massa utspänt skinn... Finns det någon möjlighet att jag har varit skengravid senaste två åren eller nåt? och genomgått en förlossning utan att veta om det?
-Nej trodde inte det va..

Har liksom inget att skylla på bara..

Hobie

Kommer ni ihåg när mna var liten och började se på Baywatch.. Jag började smyga mig in till syrran som var runt 15 år och hde detta som favvoprogram.. Man satt och bet på naglarna medans Mitch räddade en hjälplös kvinna med på tok för stora silikonbröst samtigt som någon av hans egenkomponerade låtar spelades i bakgrunden..

Image hosting by Photobucket

När man var runt 8-9 år så blev man ju tokkär i Hobie.. Så förtjust och förälskad man nu kan vara i en tv-figur och som 9 åring.. Man fantiserade om att man levde på stranden i Malibu och surfade med Hobie.. Man gick livräddarkurser och man gick på tivoli hand i hand illsammans..









Måste säga att när man kom upp i åldrarna övergick denna förälskelse till de lite äldre killarna.. ännu längre fram i tiden började man tycka att Baywatch var lite tjatigt när säsongerna gick om och om och om och om och om igen.. och om och om och om igen...
Ännu lägre fram var det rent ut sagt totalttöntigt och man skrattade av skam åt samma saker som man upplevt nervpirrande som 12-åring..
 


När man nu ser på "Hobie" idag så är jag jävligt glad att jag inte bor i malibu och går och lägger mig med honom varje natt..









Eller vad säger ni?

kom igen Mange





Med tanke på att dygnetrunt illamående och katastrofal viktuppgång ligger i min familj så kanske det vore skönt att slippa det...?  Mange  nog kan väl du ta över  barnafödandet? kom igen.. 

Framtiden verkar ju se ut så.  inte undra på att våra barn blir förvirrade nuförtiden..

sex..

and the city...

Gjorde just ett Sex and the City test i Expressen och fick 14 rätt av 14 möjliga.. Ni kan ju bara gissa vad jag tyckte om filmen..?=) Grät och skrattade om vartannat under 2 timmar och 25 minuter. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskade den..

Gör testet här

Ernst



Ernst Kirchsteigers bästa citat!




1: Här sitter jag och känner in rummet.

2: Åh, kära nån, vilken dag. Jag är så full av intryck.

3: Det här med att sitta så här och tälja, det är någonting jag tycker är väldigt skönt.

4: Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst.

5: Det här fönstret ger väldigt skön kontakt mellan ute och inne. Det är som om att ute och inne vill varandra någonting.

6: Jag har mött libbstickor som tittat mig i ögonen.

7: Det blir som ett vattenfall av ek.

8: Jag är nog den som gett plexiglaset ett ansikte.

9: Man känner aldrig sig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen.

10: Se så vackert stenen tar emot oljan

11: Staffan, kan inte jag få testa att slamma? Det ser så himla kul ut.

12: När en katt ligger och sover i ett rum finns det
inte mycket mer för en inredare att göra där.

13: Man blir lite varm i hjärtat när man sitter framför ett så här gammalt hus.

14: Här kommer huset att trivas bra, här kommer jag att trivas bra. Och vad kan det bli då? Jo, bara bra.

15: Färgen är som en mogen äldre kvinna som klarar sig på egen hand.

16: Hjärta, hjärna, i nån skön förening där.



Få människor som får mig så äcklade och som får mig att sätta mig på duschgolvet och skrubba  mig skinnflådd.. Känner mig så mentalt våldtagen att jag jag vill skrubba bort äckelkänslorna.. Spy vill jag också göra.. Kräkas över tvn där helylle Ernst kläcker helylle citat på beställning..

De finns två människor jag känner så här över.. Ernst och Chrille Sjögren..

Läs citaten igen... Do it..

Ma Sista

Min syster det är en stjärna för sig.. Herregud..=) 

Jag är inte så kunnig inom musik men min syster står i en klass för sig! Dock ska hon ha kredd för att kunna varenda bidrag i melodifestivalen och vilka artister som är med på Allsång på Skansen men när det kommer till lite mer uppdaterad musik så är det liksom inte hennes grej.. Men alla är vi olika..

Ett ex på detta utspelade sig på Peace And Love.. Jag Tessan, Marklund, jenny och en kompis till Jenny stod och lyssnade på Håkan Hellström och jag undrar om det är någor mer de vill se för kvällen..
- Ja min kompis lillasyster spelar så vi tänkte se på henne, svarar Jenny..
-Jaha? vem är det då? frågar jag..
-Vilket band spelar din lillasyster i? frågar Jenny i sin tur
Med tanke på dennes totalt frågade blick så ramlar poletten ner för mig.. Det är ju bandet Lillasyster de ska gå och se!

Börjar viska försiktigt för att inte göra bort min kära syster "lillasyster är ett band jenny, lillasyster är ett hårdrocksband"
-Oj, jaha.. men det visste jag väl.. typ..
RSS 2.0