Mitt nya frikort! Frank Wagner!

För mig är han FRANK!



Ge mig denne med lite grädde på.. Har just satt honom som Nr:1 på min frikortslista!
Nu ska jag bara lägga in honom som frikortsansökan till Burre sen är jag fit fort fight!
(den här möjligheten att "Frank" inte skulle vara intresserad av mig finns absolut inte i mina fantasier så ni kan slå bort de tankarna ni också för det är ju SJÄLVKLART att han vill ha moi!=))

Teknikdalen!

När jag häromdagen arbetade på mitt favoritställe Teknikdalen blev jag så otroligt glad. Inte nog med att man arbetar med världens bästa och finaste kollegor där nere så är även huschefen i en klass för sig.
Alla där stärker ens självkänsla med sin värme, omtänksamhet och peppning att man går därifrån 1 deciemeter längre varje gång.
I tisdags när jag, Susanne och Lottie satt och fikade så kom Lottie fram med en jättestor blomma och ett fint kort hon skrivit. Gissa hur glad och rörd jag blev? Helt utan anledning, hon ville bara visa uppskattning.

Det är sånt här som gör en så galet jäkla glad! Bara att få höra att man duger och att man gör ett ok jobb är helt fantastiskt!

Bög Mamma Kines

Här har ni nya låten som kommer förstöra ert psyke.
Har redan BÖÖÖG MAAMMA KINES på hjärnan... Kommer bli tufft att få ur den ur min lilla skalle.
Varning! Vill varna känsliga lyssnare för detta kommer sätta sig på hjärnan.

Mangan är kass

Mange är en av de kassaste människorna jag vet..
Fick nytt ett sms av honom
"Har du stulit mina tuggumin ur min ficka?
"Stämmer=)" svarade jag för det var ju sant..
"Tur du inte bor i ett arabland för då hade du fått facebooka med två stumpar"

Bra jobbet tjejer! Kan se era framgångar i livet..

Om man nu väljer att ta sexiga bilder på sig själv och lägga upp på nätet så kan jag tipsa om vissa grundregler:

*Tryck på spolknappen på toaletten ifall du lagt av en rejäl bajskorv i den.




*Ta inte bilder där gammelmorfar ligger och tar en tupplur



*Låt inte dina barn vara delaktiga i bilden för det kan skapa oro över att du är en dålig mor





*Investera i ett par byxor och en skjorta åt din pappa


Här kommer en grundregel i det riktiga livet.
*Knulla inte en man i bilen om din son sitter i baksätet. Detta kan orsaka hemska mardrömmar för resten av livet. För barnet dvs inte för dig.






Familjen Annorlunda

Jag älskar TV4 programmet Familjen Annorlunda. Framförallt älskar jag Familjen Johansson från Älvdalen och jag är nästan lite kär i pappa Jörgen!! Har ni sett vilken otroligt kärleksfull pappa han är åt sina barn. Det är sällan män visar känslor på det viset och jag blir så varm när jag ser honom med hans barn.

Framförallt diskussionen han hade om de äldsta barnen som inte är hans biologiska. Han fatta inte hur folk kunde fråga ens för i hjärtat var det hans barn och det fanns inget annat. Blod spelade liksom igen roll.
Han är så rolig och klumpig men så full av kärlek. Hela den där familjen är så härligt avslappnade och varma.



Gå in på TV4 play och se på denna härliga familj!

Dialekt?

Vad tycker ni? Har min svärfar Lennart brett dalmål eller är det rikssvenska han pratar?

Titta på klippet här

Ojojoj..



..Vilken härlig reklam donken har! frågan är väl bara hur deras personalpolitik ser ut när individen blivit anställd men det var en annan fråga..

Skulle vilja pissa Reinfeldt i ansiktet

Kollade nyss på Uppdrag Granskning där de granskade ett fall om kvinna vid namn Marie-Louise från Grängesberg tog livet av sig efter ett beslut från kassan.

Gå in och kolla!!! Ta er tiden och kika på programmet!!!

Tänk er den dagen då tex ni, er mamma, fru eller man drabbas av tex cancer. Då tänker man att man bor i Sverige och har rätt till stöd under sin sjukdomstid. Men icke. Icke enligt Reinfeldt för enligt honom kan man jobba ändå. Skulle vilja se den dagen då kära Fredrik ligger där själv sjuk men då har han väl plockat ut tillräckligt med lön från våra skatter så han klarar sig nog fint ändå. Men vi dödliga människor som inte har miljoner på banken utan en vanlig lön om ens det. Vi hamnar på gatan tillslut.

När lilla Victor dog i cancer ansåg Försäkringskassan att hans mamma skulle stå till arbetsmarknadens förfogande dagen efter hans bortgång. Vilken sörjande människa klarar av det? Skulle ni?

Jag förstår hela grejen med att folk utnyttjat systemet yadda yadda yadda men den större delen av skaran är faktiskt sjuka och om en läkare bedömmer denne som sjuk så ska väl inte det ifrågasättas? Blir så arg så jag skakar.
Nej som jag skrev i rubriken.. Skulle vilja pissa på Reinfeldt just nu och hans jävla omänskliga politik!
Rösta rött så vi slipper den här vidriga skiten. Jag betalar hellre mer skatt så länge de sjuka får den hjälp de behöver och så länge vi slipper dra in mer på skolor och sjukhus. Den där skattesänkningen är inte ett skit värt jämnfört med det..




KÄRLEK

 

En av de starkaste kärlekarna är syskonkärlek..

Vilken hjälte!

Gå in på länken och se denna fantastiska film! Tacka mig sedan!

GÅ IN HÄR!




Tristess en del av livet?

Ibland har man perioder där livet hoppar in i en tidsmaskin och man landar en månad eller två framåt på ett enda andetag. Man glömmer att stanna upp och känna, uppleva och leva det liv man har. Allt bara flyter på i snabbt takt utan ens några tankar på vad som händer och sker.

Men vissa stunder, som just nu, känns det som att tiden stannat likt klockan i mitt kök, och tristessen bankar hårt på dörren.
Det är ju vid dessa stunder man måste stänga ute den där känslan av total meningslöshet och planlöshet.
Man måste kasta sig ut för att hitta sina energikällor som ger livet meningsfullhet.
Energi till att uppskatta varje del av året, varje årstid, varje månad och varje dag.
Man kan inte alltid gå och längta till nya saker som sker i framtiden för då kommer man vakna en morgon vid 87-års ålder och undra Var fan tog tiden vägen? Jag vill inte leva så men ändå så gör jag det. 

Nu när ett nytt år har skålats in så inser jag att jag faktiskt blir 25 år detta år. 25 år!!!! Antar att det är dags att göra sig bekväm i vuxenkläderna för jag använder fortfarande frasen "när jag blir stor så ska jag....." 
Känner som alltid dessa trökmånader på året att en viss känsla av tristess infinner sig. Jul och nyår är över och nu börjar den mörka transportsträckan mot ljusare tider. Den delen av året som är absolut kortast och då sekundvisaren tickar dubbelslag.
Men vad gör man åt tristessen? Jo man gör att varje stund räknas. Man spenderar sin tid men människor som betyder något, man skapar nya minnen och man letar upplevelser.
Det behöver inte vara dyra tidskrävande upplevelser som ger de finaste minnena utan det handlar helt och hållet om sällskapet och känslan.

Tex att bli totalpiskad av Elin och Alva i Singstar. Att få en puss av Linus och Liam och en blick som säger att jag betyder något för dem.
Sitta i soffan under täcket med en kopp the i handen och Mange brevid. Att få analysera LIVET med alla ingredienser som det innehåller med mina vackra och fantastiska vänner. 
Dansa schlager med syrran och se hur hennes ögon lyser starkare än alla discolampor. Åka till mamma och dricka kaffe utan mjölk och äta mackor med härstkorv och räkost.
Dricka Caffe Latte med Liselott och snacka skit om våra eländiga män som aldrig lär sig kvinnor och då låtsas som att vi är totalt felfria.
Ligga i sängen varje kväll och ha den där "eländiga" mannen, som jag inte skulle klara mig en sekund utan, brevid mig som håller om mig tills jag somnar.
Åka bil med Fredd och Sandra där vi alla agerar proffesionella sångerskor och sjunger Alisha Keys- No One så högt att de övriga bilisterna tvingas ha hörselproppar.
All tid med mina vänner är bra tid.

Snart blir det kalas för Alva och sedan bär det av till Romme. Världens finaste Susanne ska bjuda på middag och vin så ikväll är en kväll då det kommer skapas nya minnen och ge ny energi. Fina Ehlina är också hemma så det blir garanterat en mysig kväll!

Vill bara tacka min familj och mina vänner för att ni är de ni är och ni gör mig till en lyckligare person! Detta år har gett återfört mig gamla vänner och ur det har nya vänskaper föds. Tack Tessan och Ange för att ni två berikar mitt liv igen! Mina gamla vapendragare, ni är mitt allt och jag önskar jag kunde säga det oftare.
MIN FAMILJ=MIN SJÄL.

Mitt första bloGG från mobilen

0-552a7afb4a471010ce537b803d96705e.png

Kolla varifrån!

Mitt första bloGG från mobilen

Gör inte så här Fredd!

Fredd har ju en liten förmåga att spela "sexig" när hon blir riktigt full. Nu var det ett tag sedan men i våra unga dagar var detta ett återkommande spektakel.
Det misslyckas ju lika fatalt som Tara Reids bröstoperationer och de få gånger jag lyckats fånga dessa moments med filmkameran så har vi garvat ihjäl oss!

När jag såg denna film så såg jag verkligen fyllefreddan framför mig! (The old fyllefreddan)
Fredd! Om jag gifter mig så kan vi väl skippa The Pole Dance va?

Putte

Har i någon månad förträngt att Putte faktiskt är borta och att han kommer inte ligga och mysa med mig i min säng. Har försökt trängt bort vetskapen att han inte finns men nu börjar det komma över en igen..
Han kommer inte komma springandes mot en med sina korta ben, viftande svans och sin hängande mage.
Jag kan höra exakt hur det låter när hans små tassar slår emot parkettgolvet när han springer. Klickklickklickklick.


Mosters minsta prinsessa, som förrästen fyllde 6 år i veckan, ville vara snäll och ge mig en ny Putte i julklapp.
Då säger sötnosen:
-Jessica jag har gjort en ny Puttehund åt dig i julklapp! Men jag tänker inte avslöja vilken färg på glittret jag har gjort.
I paketen ligger det en liten gipshund som hon målat lila och brun med massa glitterfärger på.
Denna gipsvovve är numer min tursak.


Igår höll jag på att börja en bölerifest när jag, Mange och Liam satt i bilen på väg hem till mamma och Liam tittar ut genom rutan och säger
-Titta däj! den säärnan i himjen! Dä äj Putte däj uppe.
-Ja det är Putte i himlen
, svarar jag.
-Putte vi ällkkar däj! å sakjar däj! Vi vijj att du ska komma å leka mä oss.. Ällkkar däj Putte säger lillskrutten med världens ljustaste och vänligaste stämma.

Middag, spel och vin

I Tisdags hade jag, Liselott, Maria, Farao och Dahlrot middag hos mig. Enbart varelser som tänder på killar var välkomna vilket innefattade att Mangan snällt fick bege sig till annan ort.

Vi avnjöt middagen som innefattade kilovis med god mat, vin, skvaller, uppdatering och gapskratt.
Sen tog vi fram spelet Med andra ord vilket gjorde att hela huset skakade av alla ljudvågor.
(spelet går ut på att man får ord, städer eller kända människor och man ska sedan förklara ordet med synonymer utan att använda det ordet)



Jag hade sådan träningsvärk i magen igår av allt skrattande för det finns INGEN som levererar roligare citat än Therese Dahlrot. Önskar jag hade skrivit upp alla. Hennes förklaringar på vissa ord var så galet roliga att de knappt går att återberätta.
Ex:
ODSBYN
Therese förklaring: Låter som han den där rockaren, Ozzy Osbourne.

RÖDA HUND
Therese förklaring: Du vet det där man har på läpparna??! Som man tar på sig på läpparna, vilken färg är det? Det är ju en färg som är vanligast!! Man målar läpparna med det!
-Vadå röd?
sen var tiden ute..

ANDORRA
Therese förklaring: Jag tror det är en stad i USA!

Har tyvärr glömt de roligaste! Tessan du är underbar! Farao var den som vann de flesta gångerna och när vi körde finalen så vann han och Tessan med ett poäng mot mig och Lotta.

Mange tänkte att kl 01 så hade vi kanske gett oss och ansåg det vara säkert att åka hem. När han klev in i porten så blir praktiskt taget knuffad bakåt av de höga ljudvågorna som letat sig från högsta våningen till längst ner i porten, (är vad han sa själv).





Bilderna är inte från kvällen men vi kör lite garvbilder ändå!



testingtesting

Nu kör vi ett test här igen..
blalböasöjsaoiasdijfdods

Jäkla bloggbajskorv. Varenda inlögg jag skrivit de senaste veckorna har försvunnit när jag lagt ut dem.
Vansinnig.

testing
RSS 2.0