GIGGS Jmf Putte

Ni som känner mig vet ju att vår kära katt är ganska speciell.. Han har fått ett antal namn som "surkatten", "stramisen" "osociala kattskrälle" mmm.. Får oss heter han har han ju lite andra namn..
Problemet med Giggs är att han alltid försöker rymma, Spyr i soffan och ganska krävande ibland.. Men Han är även världens underbaraste sällskap och kan vara så gosig ibland aå att man nästan kvävs av hans huvud i ansiktet..

Brukar ju även ta hand om min brors hund Putte som är världens snällaste, sociala och glada hund som finns så kontrasterna kan va ganska skarpa mellan dessa två.

Hörde detta klipp från Rix Morgon Zoo och ni bara MÅSTE lyssna på det! Det är verkligen Putte och Giggs det talar om.

Klicka HÄR



Bakfickan

Då blir det käk, bögeri (som min farmor så fint utrycker det) och något enstaka glas vin på bakfickan..



The bitch, The bimbo and The gay! hahaha


Varje gång Farao är hemma ser vi till att ha minst en gemensam middag men ikväll verkar det bara bli jag, han och Liselott.
Lottis valde ställe och till bakfickan beger vi oss denna lillördag.

Förlovad!




Då var dagen här! Äntligen förlovad!  I år har alla väntat på att dagen ska ske och nu är den här..
Är så lycklig!
Dett är nog inget som någonsin kommer upplevas igen utan det är once in a lifetime!
Vilken fantastisk dag! Vilken lycka! Vilken kärlek!


























Ja för Daniel och Viktoria alltså.. Grattis!

Men titta på denna länk

Detta är ett klipp på aftonbladet men det är Hovets egna inspelade film där de gör sitt uttalande om den kungliga förlovningen.
Är det bara jag som blir sjukt obekväm när jag ser detta intränade spektakel?
Tyckte Viktoria och Daniel skötte sig fantastiskt under presskonferensen där man verkligen såg kärleken de hade för varandra.
Men Kungen och drottningen borde väl efter alla dessa år på tronen kunna vissa lite mer inlevelse?

Ta ansvar för era handlingar!

Känner bara mig så jävla matt.. För mig är detta över för länge sen.. För första gången på otroligt länge läger jag ner energi på detta men känner att denna valkampanj som drivs enbart är ett tecken på vem som gått vidare och vem som står kvar och trampar i samma omogna ruta. Livet går vidare.

När det sen gäller att stå upp för ens bästa vänner så skulle jag gå genom eld för de människor som betyder mest.
Att se någon som äger delar av mitt hjärta systematiskt tryckas ner ger mig stridskraft starkare än allt annat. Min familj och mina vänner är mitt allt och jag skulle göra precis ALLT för dem.

Att sedan historier förvrängs till egna sjuka versioner är mest skrattretande.
Om stora delar av ens omvärld vänder sig emot och vägrar acceptera ett vidrigt beteende mot en annan människa kanske man kan fundera "om jag nu sitter här utan de som stått mig närmast kanske det beror på mig?"
Man kan lura i folk mycket men sanningen kommer alltid fram och har man hört talas om KARMA så kommer alla dessa sjuka lögner slå tillbaka.

Ingen kan klandra någon av oss för att vi inte försökt. Kämpat oss själva ut och in och accepterat fruktansvärda saker, men tillslut tar acceptansen slut och vänskapen försvinner.
Att ha det hatet inom sig som verkar finnas där hela tiden är något man måste få hjälp med. En människa som spenderar stora delar av livet med att hata kommer aldrig att uppleva äkta kärlek. Kärleken som funnits där från vännerna vissnar i takt med ovattnade blommor och tillslut är det försent att rädda dem.
Nu är det tyvärr inte ens några försök att rädda utan nu går hela existensen tydligen ut på att krossa så hårt det bara går.

Varför inte bara låta tiden ha sin gilla gång och respektera besluten om att inte ha kontakt? Jag är så pass stark att jag klarar av att slå ifrån allt hat men det är kanske inte alla som är det.. Skadan är för djup och för allvarlig.
Men varför föra denna nedsvärtar kampanj? Varför skicka vidriga sms och gå runt och fiska röster bakom ryggen men aldrig våga säga ett ord rakt upp i ansiktet?

Jag må ha humör och bli förbannad men jag skulle aldrig vara medvetet elak om det kom helt oprovocerat. Skulle aldrig gå in för att krossa någon på det sättet. Men när någon i närheten håller på att göra det så slåss jag med allt jag har.
Om folk vill tro att jag skickar vidriga sms utan anledning så visst.. Vi vet sanningen om de fruktansvärda smsen som mottogs från början.....
Ta ansvar för handlingarna nu så kan dessa vidriga historier begravas för alltid..
 

Funderade länge och väl om jag skulle lägga upp denna text men jag känner att ett avslut på all denna skit får komma nu. Blev övertalad av de som står både framför mig och brevid mig. Vi är varandras stålmurar och kommer aldrig acceptera när våra när och kära far illa..

Dream

Sitter här och tittar ut över Faluns snöprydda gator och drömmer mig långt bort..
Tänker tillbaka på min och Manges Teneriffa resa som var helt fantastisk. Vi bodde på Vings finaste hotell resort och jag hade kunnat stannat i flera flera veckor till.

Då poolen var så underbar låg vi nästan bara där och på kvällarna satt vi och åt god mat och drack vin i flera timmar..
Det är absolut en av de bästa resorna någonsin och jag hoppas vi snart gör om det.
Det värsta med att åka utomlands och ha det så där underbart löjligt fantastiskt är när man kommer hem och har fått så blodadtand att man skulle kunna ta ett banklån dagen efter för att få åka igen.


Mange en aningens blek första dagen..


En av våra kvällar på den underbara italienska restaurangen på strandpromenaden.. Det gick en och annan flaska
El Coto dessa kvällar=)




Tänk bara den här känslan av att kunna sätta sig med solbrillor och en nätt sommarklänning,på en varm uteservering och dricka en iskall cider.  Cidern ska vara sådär iskall att man nästan får ont i halsen av att dricka den.
Man är helt flottig i luggen ständigt för att värmen gör pannan konstant fuktig.
Grillkvällar på gården flera dagar i veckan.. Picnic.. Litervis med sangria.. Badning med barnen..
Sommar Sommar Sommar!
(Ja jag vet Sara precis vad du tycker och tänker just nu! haha)

Det som slog mig är det faktum att för första gången i mitt liv får jag betald semester.. Helt fantastiskt!

Nej nu måste jag ha massa saker inbokade så att tiden går fort så att våren knackar på dörren snart..

FunFunFun

Ibland förstår jag inte riktigt hur tidningarna tänmker gällande rubriker, löpsedlar och skyltar.

Går inte dessa igenom en massa prpocesser och kontroller innan de går i tryck?




Ska man tro på allt som står i tidningen? Vilken tror ni på?



Denna är en annan favorit som faktiskt finns i Borlänge

Lössläppta barn!
Inte kan det vara kul att ha slampiga barn som vi verkar ha här i Borlänge..?

Var är kåt?

Vill du uppleva mer så är det här det sker...

Vem är det som säger att kristna friskolor inte har en öppen syn? Skulle gärna vilja gå på Bögballe Friskola..
Gör vill du uppleva mer så är det där det sker!

Känd restaurang.

Trött Gris




Behövs inga fler ord för bilden säger allt om mitt välbefinnande  just nu

Klantarsel

Ja jo tack jag vet att jag är ett klantarsel av högsta kaliber.
Men nu behöver jag lite tips här..

Efter att jag haft, eller förlåt vi haft, bilen i en vecka så råkade min hjärna sudda bort lite viktig information om att jag hade en vinflaska i bilen.
Kom dock på det dagen efter och jag la ut en efterlysning på denna flaska men fann den ingenstans i bilutrymmet.
Antog att min bättre hälft Burt tagit in den i varmare förvaring och tänkte sedan inte mer på det.

När sedan denne bättre hälft kommer ut i bilen känner han att det stinker alkohol i hela bilen och han börjar fundera vad i helvete jag kan ha gjort (för självklart är det ju alltid jag som missar, glömmer eller tappar något).

Han hämtar upp mig och jag möts av vägg av vin os när jag slår upp bilen.
-Vad har du gjort Jessica? Vad är det som luktar vinäger??? frågar han mig med dömande blick
-ööö men alltaså... hm... tog du inte upp den där flarren som låg här? säger jag lite oskyldigt
-VILKEN FLASKA?!
Jag lägger mig och tittar under sätena ännu en gång och ser att flaskan kilat fast sig längs långsidan vilket gjort att jag inte såg den och nu har den expolderat.
-Detta är så typiskt dig Jessica! Funderar du aldrig på varför det ALLTID händer dig.. sådant här händer ofta inte andra men det är bara du som klantar dig jämt! Varför? Dom hade ju tom fått bilen att lukta ny och nu stinker det gammal A-lags kärring i bilen.. säger min älskade underbara Mange med en liiiiiiten bitter ton

Måtte man inte bli stoppad..

Vad gör jag? Nu börjar det stinka jäst... har lagt in doftgrejer så nu luktar det en blandning mellan A-lags kärring och gammal kärring..

Family

Det här med syskon är ju verkligen en gåva. Det är inte alla som har förmånen att ha någon som man förevigt har ett obrytbart, kroppsligt band med.
Det finns många som glider isär och tappar de själsliga banden men man kommer alltid att ha något gemensamt oavsett hur långt isär man står.

Jag har två syskon, en storebror och en storasyster. Jag är den typiska bortskämda lillasystern som aldrig rikitgt behöver växa upp oavsett hur gammal jag är på papperet. Detta har ju givetvis sina för och nackdelar då man aldrig riktigt behöver ta samma ansvar men man kan lätt också bli överkörd och känna att ens åsikt inte värderas likvärdigt.
Sen är det nog lätt att falla in i rollen som den lilla lilla lillasystern som alltid har sina storasyskon att förlita sig på.



Min syster och min bror har alltid skyddat mig som en mur och gjort allt för att min väg i livet ska bli mindre krokig.

Hela familjen har gjort drastiska förändringar och de mest oväntade saker har skett men detta har gjort oss otroligt sammansvetsade. Nu när problemen dyker upp, som de alltid gör, står vi tillsammans och ser dem försvinna lika fort som de kom. För tillsammans är vi starka och inte tre svaga länkar på olika håll.

De finns stunder när jag bara vill skrika åt dem och be dem dra åt helvete men så kommer stunderna när jag bara vill skrika hur mycket jag älskar dem!                                                                                                                                                          Nu är de stunderna 100 gånger fler och det är efter de arga som man tänker efter och inser att det faktiskt betyder allt för en.

Dessa två är mina stora skyddsmurar och jag är så glad och tacksam att jag har dem.

Min syster som jag umgås med nästan varje dag skämmer bort mig alldeles för mycket. Hon skulle gå hungrig i en vecka för att jag skulle få mat tre gånger om dagen.
Är jag ledsen drar hon upp mig ur det svarta oh är jag glad gläds hon med mig så jag blir ännu lyckligare.
Hon är alltid stolt över mig. Får mig att känna mig duktig och att jag duger precis som jag är.


Johans kärlek visas mer i handling än i ord. Den mer diskreta kärleken som alltid finns i bakrgrunden och inte hörs lika mycket i verbal form, men som alltid ligger där som ett syddsnät. Den typen av skyddsnät som bara ens familj kan ge. Han ger mig alltid vetskapen att han är min säkerhet och skulle ställa upp på mig mer än vad jag någonsin kan begära.

Ibland slår det mig hur lite jag uppskatar mina älskade syskon. Får jag dem verkligen att förstå hur stor spegling de har på mig som person? Hur betydelsefulla de faktiskt är för min existens?

Ni kommer ALLTID att vara två av de abolut viktigaste människorna i mitt liv. För resten av livet. För alltid. I nästa liv.
Ingen eller inget kan ändra på det. ALDRIG.

Blindstyre

Alla mina vänner vet ju hur blind och döv jag kan vara.. Framförallt blind. Då jag glömt mina glasögon på vägverket i en månad så har musklerna i mina ögon verkligen överansträngts. Detta kan leda till stora missöden och jag utsätter mina kära, ex mange, för vissa pinsamheter.

Ett ex är när vi nu var på Hugos dop. Sara frågar mig om jag kan peka ut vem Linas pappa är (Hugos morfar).
Jag har sett Linas pappa men måste fått något hjärnsläpp.
I samma stund går Linas mamma Astrid förbi bordet och jag skyndar mig att rope efter henne.
-Astrid! vem är det nu som är Linas pappa egentligen?
 
(För det förrsta, vem säger egentligen till en sådan fråga? Som att Astrid skulle ha varit med flera samtidigt )
-Men Jessica det vet du väl.. de är ju så lika! Det är ju han där i röd skjorta, säger Astrid och pekar mot andra bordet.
-Jaha.. ja men jag trodde at det var HAN i hörnet med röd skjorta..? svarar jag
-ööö? Nej Jessica.. det är min MAMMA... säger Astrid och i samma ögonblick vill jag självdö vid bordet.
Mange ser ut att gå in i trans för att han skäms så mycket, Sara ligger nästan på golvet av skratt, Viktoria skriker och tjuter mellan skrattsalvorna och kjell och Anna skrattar så tårarna sprutar.





Detta är den bedårande mormodern.. Förstår ni att jag är blind? Fanns ingen annan vid bordet som skulle ta fel på denna vackra dam och linas pappa.

Hugo Häng



Idag kommer Hugge och hänger med mig.. Vi kommer ha det grymt.. Lite skönt gangstahäng sådär.. Hugge och Jag..
We rules.. Me and Hugge forever!

1 hel veckas uppdatering

Nu kommer en hel veckas uppdatering i bilder...






Älskade Aprilia fyllde 1 år förra söndagen så på lördagen vankades det kalas för stora tjejen..
Miljontals pussar delades ut till de fyra bebisarna på plats och vi utan barn gick nog ut med värkandes livmödrar och blev lagom sugna=)
Kan inte räkna gångerna Maria, Ronny och Lotta tjatade om en egen liten bebis på vägen hem!



Prillan fick en ram och en låda från Le petit Princess och en skylt den rosa Aprilia skylten från mig och Maria.


Så här glad blir man av att busa hos Tant Marre!



På kvällen började tillbringarna med Sangria flöda och en spontanrunda på krogen var kommande



"Come to mama"
Sofia var så glad att få gå ut och dansa att hon visade sina hemliga "fånga en karl på dansgolvet moves"
Denna ger 100 procentig utdelning varje gång.. Som en Vinst Varje Gång lott.


De snyggaste och törstigaste tjejerna på Bolle


2 fake blondes and 1 real.. kan ni gissa vem?=)


japp Ronny har silikon i läpparna!
-Plastic is Fantastic!
-Fake it until you make it!


Så här kul tycker Annika det är att vara nykter bland vinande människor..
Hon ger även tummen upp för Fias förklaring när hon skulle bli hämtad i Falun på natten:
-Någonstans i Falun.. Tog ca 2 minuter i taxi från stan så någonstans i närheten av stan men sen har jag ingen aning..kom och hämta mig bara!
-VAAAART I FALUN FIA????
-Någonstans?? jag vet inte.. nära stan tror jag,,,


Ännu en fika med Prillis i veckan..


Sara och Prillis


Pussar och kärlek i massor med de bästa pojkarna i hela världen...


Tandlös Gubbe

Har iaf betalat av min skuld till Linus.. Med 100% ränta..
 Han är tuff den där killen! Ingen man vill vara skyldig pengar direkt..

Linus i telefon med mig
-Jessica... du är faktiskt skyldig mig pengar, säger Herr Lorenz med allvarlig ton
- Är jag? säger jag med förvånad röst. herregud har jag lånat pengar av min 5-åriga systerson.. illa tänker jag
-Ja jag har faktiskt inte fått guldtian för min andra framtand än Jessica.. Den har du lovat mig..

Det va bara att punga ut både skuld, förseningsavgift och ränta..
En tjuga gick hela kalaset på men det var en förvånad kille som fick en heeel tjugalapp
-Får jag heeeeeela Jessica??? Tack!


Fortsättning följer

Challenge

Är utmanad av Sara och det går ut på följande:

  • Gå in i mappen mina bilder.
  • Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i mappen.
  • Visa bilden i bloggen och skriv sedan något om den.
  • Utmana 6 st andra
  • Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.


Jag utmanar
Sassan
Farao

Annika
Millan
Therese C
Nalle


Här kommer min bild...



Detta är jag och Fredd på ett av våra miljoner uppstyrda förfestkort! Hur många gånger har vi inte tagit kort på varann när vi stylat oss på förfesten och ska försöka få det där efterlängtade FINA kortet som aldrig tycks komma.
Det händer ju aldrig att båda eller alla på kortet är nöjda så då tar man om och om och om igen och tillslut ger man upp för att 5 minuter senare göra ett nytt försök..

Året var 2006!
På detta kort var vi hemma hos Eva och Fredd under den  period de bodde ihop på Engelbrektsgatan. De bodde i huset brevid vårt gamla lägenhetshus.
Jag tyckte verkligen om denna tidsperiod för vi hade så otroligt kul! En av våra rikitga partyperioder!
Evas vackra fingrar är de som sticker upp i bakgrunden och förgyller detta kort.

Den stora frågan jag ställer mig är "Har vi varit i Blekinge eller vad??"
Fredrika som är född med tattarblod och ser ständigt solbränd ut måste ju ha badat i mjöl här jämnfört med hur hon brukar se ut=)
Sen har vi den sneda, genomskinliga fröken Thurin med konstig på tok för djup urringning som får hennes bröst att se ut som två ogräddade limpor. Mumma..

Jag kommer ihåg hur mycket jag tyckte om de där örhängena.. Jag älskade dem verkligen! Men som med mycket annat så lyckades min älskade vän Fredrika, som mången gång förr, bli för full på krogen och ha tappa ett..
Hon har nog den längsta listan på orsakade fylleskador och borttappade föremål men desto större hjärta har hon!

På denna förfest var även Maria aka OLLe, Sofia Bäckman och två kompisar till Sofia med.
Har en film också i denna mapp där hela sälskapet sjunger Stad i ljus! Haha vilken ultimat partylåt!

Minnen minnen minnen...

Wtf

Jag dör.. Vissa Youtubeklipp får mig att vilja tugga av min egen hand...

Klipp1

Klipp2

Snälla titta på klipp 1 och sen Klipp 2!

Vem filmar sig själv i sitt egna lilla tattiga pojkrum?
Visst det är klasskillnad här kanske men jag tycker ändå att båda verkar precis lika störda..

Jag tänker på själva förberedelsen.. Att man tränar in Beyonces dans så att man kan den perfekt, sedan på med en body eller va det nu är, riggar en filmkamera, filmar sig själv (säkert ett antal gånger innan man är nöjd), sedan lägger man upp sig själv på YT..?
Det roliga är att båda tycker de är totalgrymma! Som sagt så är det kanske lite klasskillnad men jag blir men lika skrämmande och fantastiskt roligt ändå! Se och njut...
Själv ska jag fortsätta gnaga på resten av armen..

Abstinens

Har sådan sjuk tokasbtinens efter mina syskonbarn att jag snart blir tokig..

Elin och Alva är jag van med att det kan gå en vecka mellan gångerna så dem saknar jag ständigt men det är jag ju van med. De bor i Sellnäs och Romme så man hinner inte ses hela tiden.

Men Linus och Liam är jag van att träffa varannan dag minst nästan så nu när det gått en flera dagar nästan en vecka så håller jag på att bli galen av saknad.
Vill bara kramas och pussas nu så mycket att jag blir tokig!
Tur nu att man har bil så man kan åka ut senare efter jobbet och få sen lilla fix. Love is my drug..

Här kommer en bildkavalkad på mina älsklingar















Nu är detta bara gamla bilder som ajg har några få på min jobbdator och även är vissa pyttesmå..


FB

Facebook chat mellan mig och Ronny

12:49pmJessica

kill me

12:51pmRonja

om du killar mig:)
Jessica

och pris till ¨årets roligaste människa går till- Ronja Rieem!
Motiveringen lyder "för att snabbttänkt komma på de mest
roliga och humoristiska svaren har hon slagit stort bland hela svenska folket.
En grym komiker helt enkelt."

12:55pmRonja

du suger ju

12:55pmJessica

mohahaha
Du ser ju! Vilken komiker du är!

Im a jackass

Ganska kul att se hur andra människor uppfattar mig..
Jag har träffat supesnygga och härliga Annika ett flertal gånger nu på slutet med Sofia och hon är verkligen härlig.



Som ni alla vet är ju jag lite av en klant... Eller jag, mycket av en klant!  Annika har ju tydligen upptäckt mina riktiga sidor ganska snabbt och här kan ni gå in och läsa på hennes blogg vad hon skriver om mig.

Den Anonyma hon skriver om är ju såklart jag.. Så söt att hon skrev om en Anonym men alla som känner mig kan ju räkna ut med lilltånageln att det är jag..

Nu sitter jag här och väntar på att få se hennes Dirigent karriär ta fart efter ett makalöst framträdande till Celine Dion!


Work Work

Idag Är jag på Teknikdalen och jobbar vilket känns toppen!
Superkvinnorna Mia och Susanne är ju aldrig sjuka så det kan gå en sväng mellan gångerna så nu har jag verkligen längtat hit. Nu är ingen sjuk tack och lov utan Sus var ledig så Mia fick dras med mig hela dagen..

Finns inget jobb som är så roligt att gå till. Dagen försvinner i snabbt ett töcken av skratt och djupa diskussioner.
Ibland känns det som terapi att komma hit och då alla tre peppar, stöttar och ger en de bästa råd man kan få.
My menthors=)
Är tacksam att få uppleva hur det är att verkligen trivas på ett jobb men nackdelen är ju att jag inte är här tillräckligt ofta.






Nu ser vi fram emot Husgunget nästa gång då vi har personalfest!
Mia och Sus! Förbered er på en åktur in i Sangriadimman!

Odds?

Sitter idag på Dalarnas försäkringsbolag i Falun och jobbar.
Vi är tre stycken som sitter här just nu och jobbar på samma plats och alla har samma namn!
Memligen JESSICA!  Vad är oddsen?

Underbar kväll

Hade en helt underbar kvöll på Husgunget i lördags..
Den va på något vis så oplanerad och impulsiv då vi annars brukar vara så uppstyrda men detta gjorde den nog bara mer underbar.

Efter att ha varit på Hugos dop var jag lagom sen efter att ha agerat taxi och hämtat upp syrran, Maria och Gunilla.
Självklart blev det hår och sminkverkstad hos Ronny innan vi som vanligt börja skaka rumpan till gamla låtar på rumsgolvet.


Sara dök upp och fick en spontanattack och hängde med på Husgunget! Så jäkla kul! Fick lyckorus flera gånger under kvällen över att hon va med! Var så vansinnigt länge sen vi var ut tillsammans och det var första gången på VÄLDIGT länge med tanke på Prillans ankomst.



Tänkte på en sak.. Att en människa man inte känner kan ge en så mycket positiv energi.
Träffade denna underbara människa Carro på Hela Huset och hon förgyllde hela min kväll!
Har sett henne ganska mycket lite här och var och varit in på hennes familjelivssida och bara härom veckan så nämnde jag för Sara hur gullig jag tyckte hon verkade och att hennes systrar verkar också så himla söta.
Jag har alltid känt som att vi haft någon sorts kontakt mellan varann, som att vi skulle ha känt varandra, och därför inte vetat om man ska heja eller inte.
Nu kom denna fina människa fram och gav mig de mest underbara komplimanger man kan få och jag blev verkligen genuint glad.
Från att ha kännt mig halvdassig och rultig så höjde hon min självkänsla för kvällen till skyarna.
Tack! Tänk att en människa man inte känner kan få en så glad..
Låter kanske supertöntigt men jag kan inte hjälpa att jag kände så.

Tack kära du...




Första klassens Husgungbrudar


lugnet före stormen.. Eller ja.. Före alkoholens dimma.. Från nyponrosor till taggbuskar på några timmar=)


(Då latmasken Thurin inte lagt in sina bilder så är dessa stulna från Ronny.. Kommer bilder från moi!)

MIN!!

Den är min! Eller ja vår...=)

Som jag sa till Mange:
-Säg Hej till vår nya bil älskling.. Säg Hej Då till vår nya bil älskling för du kommer nog inte se den så mycket..

Känns så jävla skönt att ha bil! Ska bilda Thurin Taxi Ab nu!


CRAVINGS!

Klicka för att se nästa bild

Vill ha! Ge mig!! oooo Cravings... villvillvill ha...
RSS 2.0