tandlös

Ja det var en lördagkväll i alkoholens tecken kan jag då lugnt säga.. Förfesten gick i Shotsens tecken då vi hade bunkarat med lakritsshots, vodka raspberry, vi gjorde egna Nyp (likör 43, nyponsoppa och grädde) + ett antal liter sangria. Denna kväll kunde bara gå åt ett håll men det var det ingen som ville fatta innan..
Ett antal skål blev det iaf och ett antal superfula dansmoves i Millans vardagsrum innan vi begav oss in med taxi mot hela huset.
Då vi var två bilar som åkte samtidigt skulle någon få lov att vänta kvar på nästa för att ge Fredd henne sbiljet.. självklart var det jag som fick stå ute i regn och blåst i 15 minuter innan Fred anlände. Har för mig att jag fick en viss sällskapstid med Millan och Elin men är inte helt övertygad.

Efter allt shotande vad är det första vi gör när vi komer in?
-Går till baren och tar en shot.!    Why??   jag skyller detta på Fredd..

Kvällen gick i ångornas tecken (töcken kanske är ett bättre ord) och vi trodde som vanligt att vi va bäst och snyggast i hela världen! Har sett kort och det va fan det vidrigaste jag sett! Utrycket Sup mig snygg får en helt annan innebörd.. Vi super oss själva s¨å jävla snygga.. Enligt oss förstås!¨

När jag sedan står där på dansgolvet och njuter av att få svänga kroppen så händer det. Jag tar flaskan med smirnoff och för den mot min mun. Jag gapar och är ca 5 cm från att få vätskan i min mun när det plötsligt händer. Ronja gör ett av sina kända moves, ger flaskan en knuff, den sätter fart mot min öppna mun och PANG!
Resultatet av detta blir att jag går hem med en halv tand mindre och sedan en tandläkarräkning på 900 kr.

Status när jag väl tagit av mig skorna och slängt mig i sängen:

- En halv tand mindre
-900 kr fattigare (visste dock ej då hur mycket)
- Halva  mitt mobilskal borta någonstans under lastkajen
- Ett av de nyinköpta örhängen puts väck
- Förlorad självkänsla i massor


Fredd hade inte heller en superlyckad kväll då hennes kameras skärm krossades, mobilen spräcktes först och sedan försvann den helt. Antagligen lite förlorad spirit där också...


Tack och lov är husgunget bara en gång i månaden.. ska vara nykter alkholist nu i en månad men sedan kör vi igen! har man ramlat av hästen lä man upp i sadeln snabbt...

´Min lycka idag är iaf att jag ska jobba med världens underbarste människor på Teknikdalen på em.. Känns bra att ha så fina arbetskamrater som man även kan klassa som vänner..

Återkommer med bilder

Also

Det blir även ett antal sånna här.. Istället för lördagsgodis=)

rebus














=











Karatefylla på Lördag.. som vanligt när det är husgung=)

skitäckligt

Läste på Aftonbladet att var fjärde människa har bajs på sina händer! länken här



Tycker detta va rent ut sagt skitäckligt. Lär man sig inte på dagis att tvätta händerna? Tänk alla som hälsar på en och tar på saker som jag tar på efteråt.
Vi är ca 7-8 pers är på mitt jobb just nu.. det betyder enligt statisitken att ca 2 av dessa går med kakka på händerna! sedan tar de i handtag, i besticklådan, ibland kanske de tom tar på MIG! på min KROPP! jag är alltså en vandrande bajspinne! fan vad äckligt..   Kan nog allt räkna ut vilka av dessa som är bajshändermänniskor,,
TVÄTTA HÄNDERNA KÄRA NI! Kom igen så svårt är det icke..

gissa vad jag ska göra..?  Till apoteket i ilfart och köpa några liter sprit som jag kan sprita med every day..

Stark

Råkade hamna på denna blogg av en slump.. Läste flera inlägg och blev helt fast
Känner igen henne som vimmelreporter och kommer även ihåg henne som så sjukt snygg när hon va med i Silikon.

Blev helt chockad när jag läste hur hon brottades med cancer.
Jag förundras över hennes styrka och mod. Det är så uppfriskande med hennes ärlighet och hon får oss alla att känna sig delaktiga. Cancer är ingen dans på rosor det har vi förstått, men utan att låtsas vara stark så bevisar hon hur stark hon är genom att berätta hur mycket hon gråter och tvivlar på sig själv. Det är för mig styrka.
Ändå så lyser det om henne. Det lyser att hon kommer klara sitt livs prövning och gå igenom detta välbehållen. Jag kan inte se något annat.

Besök hennes blogg här. Den är fantastisk, tragisk, humoristisk, ledsam, stärkande, ja den har ALLT.

Lookalike

Lika som bär




Ulla-Bella sekreterare

+


Fredrika Ahlfort Änges

neighbour

Vi har en granne här i vårt trevlig hus. Ja vi har ju inte bara en utan fler men det är en som vi har vägg i vägg.
Efter att ha bott här i 1.5 år så börjar vi lära oss denna killes rutiner och kanske kunnat sprapa lite på hans yta.
Denna kille ska föreställa en av Borlänges kriminellaste killar. Vi delar inte trappuppgång men vi delar vägg.
När man ser denna unga man så ser han ganska farlig ut. Går lite coolt sådär med kepan på sne och ser ut att kunna knäppa vem som helst denna sekund.
Coolaste katten i långa landet falukorv.. Mr Cool ni vet.
Man skulle kunna tro att denna tuffing lyssnar på den tyngsta gangsta rappen som finns och den mest våldsamma musiken man kan föreställa sig.

Men damer och herrar så är icke fallet. Denna kille har bla Tore Skogmans Fröken Fräken på repeat. Förra lördagen slog stereon på med fröken Fräken skrålandes på högsta volym från kl 07.
Just nu spelar han Sara Löfgrens-Starkare än du på en omänskligt hög decibellnivå.
En annan favorit är Lena Phs - Ont det gör ont.. Ofta och högt verkar hans mott lyda. Ibland är det dansband men mestadels så spelas schlager av alla sorter. Förstår bara inte detta ped repeat. 2 timmar kan gå med samma låt..



När man sedan hör honom fixa ordning sig på Fredags eller lördags eftermiddagen för att gå ut på krogen brukar jag och Mange slå vad om ifall han får hem nåt one night stand eller inte. Då brukar Tore vara utbytt mot stön a´la Jenna Jamesson. Ni kan ju gissa vilken musik som då spelas på morgonen?
Jo tack gangsta rap utan dess like.

Knäckt nöten


Är det förnedring eller inte detta? Hon verkar ganska hjärntvättad och med på noterna..
Turned on?


Såg ni Generation Fett? Denna magstarka (!) kvinna blev matad av sin man för att uppnå målet som Världens fetaste kvinna. hm ja det låter ju vettigt.. och sunt.
Hennes man var en sk Feeder och matade henne ständigt.. Han tände speciellt på hennes stora mage och tyckte att målet som Världens fetaste kvinna var en bra sak att uppnå.
Här kommer ett HM... igen.. Låter ju ganska vettigt det här el?  Hennes sushirekord var 70 bitar.. hahaha! shit va hon lär stinka firre.. En sak jag underar. Hur bajsar man när man är sådär fet?  Kanske ska uppfinna och ta patent på en toalettställning som håller bort allt fett från rumpan när man bajsar..? vad tror ni om den briljanbta affärsidén?

Börjar fundera mer och mer... kan det vara så att Mange är en feeder? att han vill ha mig så fet som det bara går och smyger därför i mig fett? Injecerar ister i smyg på nätterna.. Kan inte fatta annars hur jag kan ha hamnat så här högt på viktstegen...?=)  Ännu ett HHHHMMM......  

Vidrigt


Läs denna
Får så vansinnigt ont i hela kroppen när jag ser denna artikel. Hur är det möjligt att man kan skada ett litet oskyldigt barn som är så liten  pluttig att det knappt kan röra sig.¨
Varje år blir tusentals barn misshandlade i Sverige. År 2004 anmäldes 1147 falla av misshandel mot barn 0-6 år och 7069 mot barn 7-14 år.
Då kan man ju tänka sig hur många barn som lider i tystnad. Barn som inte vågar berätta för någon att mamma och pappa slår en.

Året 2003 gjordes över 10 000 polisanmälningar om barn som utsatts för misshandel eller sexuella övergrepp, enligt statistik från BRÅ, Brottsförebyggande Rådet. Hur anmälningarna sedan tas emot varierar starkt mellan olika åklagare. Det visar en rapport från Rädda Barnen år 2003.
Hur många av åtalen som därefter leder till fällande dom finns det ingen samlad statistik för. Men enstaka undersökningar har gjorts. En avhandling från Linköpings universitet har undersökt alla polisanmälningar om barnmisshandel i ett polisdistrikt mellan åren 1986 och 1996. Av 111 anmälda brott ledde bara fyra stycken till fängelsestraff.
Hur sjukt är inte detta? Dags att ändra på lagen för att lättare fälla barnmisshandlare.??




Sedan är det ju även vårt ansvar som medmänniskor om vi misstänker att ett barn far illa. Det fungerar inte att köra den svenska stilen och tänka "det där har jag inget med att göra utan de får sköta sig själva så sköter jag mitt".
När det gäller barn  finns inga sociala regler utan då har man ett ansvar.


Snälla ni som läser min blogg.. Läs denna krönika nedanför och fundera på vad vi kan göra för att engagera oss mer?
Liza Marklund

Jag skäms över mig själv och mitt bristande engagemang. Jag har alltid varit en engagerad människa som brunnit för sessa saker. Ala arbeten i skolan har gått ut på liknande ämnen och som specialarbete åkte jag till Lettland och bodde på barnhem en vecka.
Men nudå? vad gör jag egentligen? Köper ett rosa band för att stöda bröstcancerfonden.
Jag lider oerhört när jag läser och hör om utsatta barn men vad gör jag konkret för att hjälpa till?

Vi anorndar galor för cancerfonden, Hivsmittade barn, barngalor för svältande barn i Afrika osv.. Jag säger inte att det är något fel i det men vad gör vi för att samla in resurser för barn som far illa?
Jag har inte sett en gala som hjälper barn i tex de baltiska länderna som bor på gatan och blir sålda som sexslavar. Vi kanske borde se över de som ligger nära också. Riga ligger ca 1 timme med flyg och där är fattigdomen fruktansvärd. ett människoliv är inte värt mycket.

Ville bara få upp en liten diskussion här. Kom igen dags att engagera sig lite och inte bara lida med och sedan glömma..  Vad ska vi göra?

Finanskrisen

Om man köpte Ericsson aktier för 100,000 Kronor för cirka 3 år sedan
så är de värda kring 4,600 Kronor idag.

Om man istället köpte Telecom, till exempel Song Networks, för 100.000
kronor så har man idag kvar 791 Kronor.

Om man var klok och för 3 år sedan gick på bolaget och köpte starköl
för 100,000 Kronor, drack ur dem, hade trevligt och idag går och
pantar tomflaskorna så får man 6,741 Kronor.

Det är därför grabbarna på torget i centrum kallas för A-laget.


Mina kära vänner

Igår hade vi en riktig mysdag.. Först åkte vi till Torsång och fikade och bara njöt av varandras sällskap.. Vi pratde om livet och alla dess inslag och delade ett flertal skratt tillsammans.. Utanför visade hösten upp sitt underbara skådelspel med färger som får en att glömma tid och rum.
Det var en sån där perfekt dag i bästa vänner lag..

Sen bestämde sig jag, Ronny, Sassan och fredd att åka hem til Ronny och baka scones för att förlänga vår underbara dag.. och sen BOOM! slog det till..  alla blev som förbytta.. ilskan började koka lika hett som knäck och en liten touch på någons arm kunde leda till en utskällning.
-Oj lite spilld mjöl och helvetet brakade lös. Ett liten yppning om den arga stämningen och man kunde riskera en repris av Stockholms blodbad.
Vi bakade och åt våra scones i tystand.
Jag tror att alla hade drabbats av akut PMS! Med allas PMS ihop bubblade väl grytan över..




Men det är detta jag älskar (för det mesta) med mina vänner... Vi älskar varann så vansinnigt mycket att vi behöver inte låtsas va glada när vi är sura.. det kan gå över lika fort som explosionen.. Ronny som ja.. mild utryck va lite kinkig igår ringde sen en timme senare "hey Love.. vad gör du?"  då va PMS timmen som bortblåst och vi va lika underbara igen..
Hahaha Love you all! med eller utan tampong mellan benen..
Skulle man filma oss en dag så lovar jag att det skulle vara en dokusåpa med högsta tittarsiffror.. ett antal människor som egentligen hör hemma på mentalsjukhus och fungerar därför så bra ihop.

Ding Ding

Vart tog den här tidningen En Ding Ding värld vägen?

Kanke inte behövs när expressen och Aftonbladet står för nyheter som denna. Vilken formulering!



Taget direkt ur Expressen

Farliga elefanter skickar sms

I Kenya är det slut med tjuvande elefanter

som tömmer böndernas lager av

livsmedel.

Nu får byborna sms när elefanterna närmar
sig - av elefanterna själva.





Minnen

Hahaha kom över detta klipp på Youtube och fick sånna flashback till min underbara barndom. Jag och Linn hade ett favorit program som vi alltid smygtittade på.. Ni alla minns det säkert det omtalade och omdisskuterade programet Tutti Frutti på Tv3??  Den eviga snuskhummern Bruno Wintzell var programledare och Dominika Perznånting försökte väl få igång karriären genom att stå och åma sig till tuttar som stirra på en genom rutan. Det roliga är att detta är innan silikonets genomslag så det fanns någon tjej för alla i alla storlekar.

Jag minns mycket väl en gång när jag Linn och Angelica gjorde egna tävlingar så klistrade vi en egengjord stjärna på någons av våra tuttar så fick nån gissa.. så gick vi där och struttade och lekte sexiga.. (runt 7-8 år ska vi påpeka att vi var)

Tänk vad Tv3 var våghalsiga här ändå.. Tänk er ett likasinnat program som inte visas 00.00 på tv1000 idag..? Tänk er vilka feministdebatter det skulle var.. vilket ramaskri.. hade varit ganska kul ändå..



Ja man ser ju att Bruno har gett Kåtblicken ett ansikte.. Han har banat vägen för många.. Ett plus till Dominika för den fantastiska klänningen med komönster på.. stilfullt!
Man kanske ska påpekaatt D är en stor PR-Kvinna nu med ganska hög status. Hade varit kul och höra vad hon säger om sin insats som programledare för detta fantastiska program.


Här har ni klippet

bloggen är öppen

Bloggen är igång! Efter veckor av att inte kommit in har jag äntligen ftt lite support hjälp med inloggning och vi är tillbaka i gamla hjulspår.. jag och bloggen..som ett gammalt utslitet par men som ändå håller handen i vått och torrt.
jessica+bloggen=sant..


vad har hänt på dessa veckor då? mycket och lite... tar det pö om pö.. kör en statuslista.

*Fetman - ökar fortfarande och lika fort   - CHECK
*Mat- japp äter  i samma takt  - CHECK
*Gym- precis som ni tror, gymmar lika lite som alltid - CHECK
*Jobb - Kommunen lyckas fortfarande göra mig till en bitterfitta - CHECK
* Kärlek - åldras och frodas och fyller 4 snart - CHECK
*Sex - Förvånasvärt bra fast det inte är lika kul när man tittar ner på sig själv och misstar sig för Anna Book -CHECK
*Barn- yes ca 100p varje dag som har många och långa föredrag om att det är dags för oss att skaffa barn -CHECK


Blev så glad när jag såg den här bilden! Tänk att man kan känna lycka över att människor har valkar och lite celluliter här och var.  Det mina kära vänner är akta glädje! Skadeglädjen är min sanna vän i dessa tider.. Jag känner mig inte lika ensam längre.. Lättad över detta faktum tog jag en överbliven kaka och mölade in i munnen,.
Kan man photoshopa sig i verkligeheten? skulle verklien behöva retuschera mig själv lite här och var.. hm.. tåls att tänka på.. annars så kan man ju träna? eller äta rätt? hm att jag inte tänkte på det..


Älskar Careys Före mage.... mmmm vad jag njuter.. nästan lite sjukligt.. Im a weirdo..
RSS 2.0