Min dejt som nu mer är min blivande fruga!

Har förstått att ni alla undrat över hur min dejt gick?? Jo nog har ni funderat allt..
Är helt övertygad att det är kvinnan i mitt liv, blivande Fru Thurin helt enkelt. Självklart skiljer hon sig för min skull! Inte tal om något annat..



Love is in the air! Ser ni väl själva för sjutton...

Sen får syrran hennes hänga med på ett hörn också som en liten lovetoy åt mig! Alla kvinnor måste ha en lovetoy!


En bild säger mer än tusen ord!
Ni ser ju även här hur sugna de är och hur kampen redan har börjat.. Lisi är så sugen så tungan hänger utanför.. Oj Oj Oj!

Internetdejt?

Imorgon ska jag ha en liten dejt med en internetflirt.
Lite pirrig är jag allt.. Har aldrig nätdejtat förrut.
Undra vad jag ska ha på mig? Vi ska träffas hemma hos Busken som har inflyttningsfest sen blir det Hela Huset.

Vi började prata på nätet och har nu gjort det under en längre tid. Vi har bara sett varann lite snabbt någon gång
men aldrig riktigt pratat LIVE så det känns superspännande!
Tycker denne verkar hur skön som helst så jag tror detta kan bli en tiopoängsdejt!!
Min dejt är dock GIFT och har TVÅ barn, och jag jag är ju fast med min gamla vapendragare Mange B så någon hemlig romans kan ju då bli svårt.. äsch man vet aldrig!






Här har ni hetingen jag ska träffa imån! Malin-Det känns så grymt kul att träffa dig imån och vi kommer ha så jääääääääääääävla roligt!! Malin syster Lisi kommer också plus att underbara Västerås Anna kommer, så jag känner att det här kommer bli en kväll utöver det vanliga!
Här har ni Malins härliga blogg  Det är genom våra bloggar vi kommunicerat.. Eller ok då.. Jag satt ut en annons där jag sökte vänner..

Bättre sent än aldrig

Bilderna sen förra helgen har låtit vänta på sig men nu är de här!

Dagen bestod av kalasning för familj och släkt så jag var uppe i ottan och bakade tårta.
När mörkret kom krypande kom mina underbara vänner hem på middag. Vi åt, drack alkoholhaltiga drycker,
dansade, sjöng och fyllde våra lungor med rök innan vi traskade ner på Bolanche.

Fick fantastiska presenter! Klänning, ljushållare, servetthållare, välkomnstskylt, brödlåda och massa mer fint. ALLT var i min smak och stil!
Sen kom världens bästa överraskning!! Farao som inte kunde komma från början dök upp med sin Erik och surprisadade! Helt underbart.. Blev så galet glad!!
Farao och Erik hade med sin en presentpåse från DIOR proppfylld med grejer som inte var av denna värld! Det var ALLT! Plus att det var en Dior parfym också.. Galet galet..

   
 

   
   

Middag, Ja må hon leva och ett antal asgarv!

 

    

Tack ALLA ni för att ni gjorde min födelsedag så underbar! Älskar er alla och är så galet tacksam att jag har er i mitt liv..

En liten blick i framtiden


Nyfödd pojke på 8,7 kg..

MANGE! Här ser du hur vårat framtida barn ser ut när det föds...


Böleri

Har min fantastiska underbara blödarsjukavecka. Detta gör mig godissugen dygnet runt, illamående dygnet runt, ett humör som skiftar från blixtrande psykopatförbannad till gråtattacker a´la Nilenflod, kramper och ett fejs fyllt av finnar.

Mange ligger ju ganska mycket i skottlinjen denna vecka och borde ha en hedersmedalj för att han inte hamnar på säters sjukhus.
Kan bli så galet arg på honom för de mest oviktiga saker som har noll betydelse what so ever. Kan börja grina för att han inte hängt upp sin jacka eller för att han glömt handlat gurka.
Ja jag är ett psykfall av rang under denna tid. Finns ingen som det är så synd om som mig. Jag har det värst i heeela världen.

Fick se detta klipp häromdagen. Jag bet mig så hårt i läppen för att folk inte skulle tro att jag var helt störd när jag började böla som en gris. Hade jag varit ensam hade jag hulkat  runt två timmar i kudden men det funkar inte när man sitter ett gäng hemma hos någon och fikar kollar på IDOL..
Hade gråtit med eller utan tampong mellan benen men just denna vecka blir det som sagt en vattenfall som sprutar ut från mina ögon.

Lilla stackars flickan har cancer och när man hör Beyonces röst live så finns det inga gränser för mina rysningar.

Dejting minnen

Ska uppdatera min underbara helg med bilder senare.


Har senaste tiden haft flera vänner och bekanta som varit på dejt eller ska på dejt.
Hört om deras nervpirriga första kram, de trevande försöken att hitta samtalsämnen och den ständiga tanken
om man har något runt munnen.
Jag insåg att det är 5 år sedan jag dejtade. 5 år! Men jag kan fortfarande komma ihåg den där pirriga panikartade känslan precis innan man skulle träffas.
Paniken släppte efter att antalet träffar ökade och tillslut kunde man andas normalt utan att ständigt hålla in magen, ständigt ha tuggumi i munnen för rädslan att ha dålig andedräkt, alltid kolla så sminket satt perfekt och alltid lukta som en nyponros.



Jag glömmer aldrig när jag sov hemma hos Mange i början av vårt dejtande. Kan  ha varit 3-4 dejten och vi hade haft en jättemysig kväll med middag och tända ljus.
Mange körde rejält på sin förförartaktik och tände tom ljus i sovrummet. Jag skulle sen smita upp och släcka dessa ljus så jag står där  och skyler mig med händerna så där töntigt i ett taffligt försök  att vara sexig. Ja gott folk jag var naken. Jag var även över 18 år. Om det nu behövde poängteras.
Åter till sak. Jag står där naken och ska blåsa ut flera tända ljus och tar väl i kanske lite väl hårt  för vad som kändes som flera liter stearin blåser upp i mitt ansikte och sätter sig i mina ögonfransar och mina ögonbryn.

Jag får fullkomlig panik då jag inte kan öppna ögonen och då det känns som jag har en brinnande ansiktsmask i mitt ansikte.
Jag utgör ett vrål som skulle få en King Kong att låta som en morrande mops. Jag börjar fäkta i blindo och springa mot vad jag tror är toaletten, slår i låret i sängkanten och snubblar  innan jag väl letat mig fram till toan.
Att få bort stearin från fransar och bryn är inte det lättaste då det sitter ganska hårt och det är ingen höjdare att smälta det igen om man vill ha sitt hår kvar. Blev istället vaxnings effekten så jag fick lägga  mig med ett antal bryn och fransar mindre.

Gissa om jag kände mig sexig i denna stund.. Men vi är ju fortfarande tillsammans vilket kan vara chockerande när man tänker på hur mycket jag gjort bort mig ...

Fantastiska underbara, störda vänner

Skrev en mail inbjudan till några av de närmaste om att jag skulle bjuda på middag idag. Vissa fick den samtidigt och vissa fick en egen då jag är lite oteknisk=)
Ville iaf vissa hur underbart störda mina vänner ibland kan vara.

Så här ser en del av mailkonversationen ut på Facebook

Jessica Thurin den 7 september kl. 09:03
Hej! Då jag fyller år den 19/9 så tänkte jag att det vore på sin plats att bjuda sina underbara vänner på en födelsdagsmiddag. Vore superskoj om ni kunde komma men har ni annat för er så är det ingen fara. Tiden är kl 19. Om det blir krogen eller inte är helt upp till er! Hör av er när ni vet om ni kommer eller inte. Tack för att ni alla är så underbara! Love you all / The J

Liselott Åkerblom den 7 september kl. 13:13 Svara
Hej J!
Tack för inbjudan men jag måste tyvärr avböja.. din födelsadag känns inte som någon prioritering just nu... hoho sköja bara. Jag är givetvis på plats!
Have a nice day!
/Lollo

Sandra Anna Maria Narto 7 september kl 14.20

Hej älskade vän....för mig ser det väldigt mörkt ut..:( kommer nog inte kunna närvara om inte ett mirakel inträffar....lova ya...puss
Fredrika Ahlfort Änges den 7 september kl. 15:38 Svara
vad är det för dag jo det är jessies födelsedag tjoho.. klart vi kommer! puss

Ronja Rieem den 8 september kl. 02:30 Svara
klart som fan jag kommer:)om de är tårta va lotta??:)

Liselott Åkerblom
den 8 september kl. 15:15 Svara
tårta är ett måste!:)

Jessica Thurin den 8 september kl. 15:20
Lotta och Ronny! Ni får inte komma=) hahaha! krävande människor! Tårta hit och tårta dit.. En glassbutt från eldorado är vad som serveras..
och Liselott! Dina prioriteringar ligger fel om du inte har min b-day som nr 1! hahaa

Liselott Åkerblom den 8 september kl. 15:28 Svara
hoho.. nu var ju du lustig också..eldorado, nä det godtages inte! tänk på att det är lite mer klass på oss som kommer :) men vi är ju glada bara över att få komma och ta del av ditt umgänge:)

Jessica Thurin den 8 september kl. 15:44
Klass och klass.. Ja det är ju a-klass på födelsedagsbarnet och C på de som kommer=) haha nej då! Tänk att jag har nån överhuvudtaget som kommer!
Efterrätt utlovas iaf! Om det blir tårta, cheescake eller annat återstår att se.. Ni är värda det bästa! Men då jävlar ska jag ha en dyr present! hahaha

Ronja Rieem den 8 september kl. 16:10 Svara
haha undra vem som har höga krav;) nej kom nu är sugen på fläskfilegryta:) puss ps. tårta är ett måste:),gärna med daim och maräng... haha

Liselott Åkerblom den 8 september kl. 16:20 Svara
mm.. daim och maräng..lät ju jävligt gott!

Ronja Rieem den 8 september kl. 16:21 Svara
haha gott va:)

Maria Ohlsson den 8 september kl. 22:48 Svara
Självklart kommer jag gumman!!!!!

Sara-Mira Salminen den 9 september kl. 06:59 Svara
I'll be there om min karl nu inte jobbar, men i så fall SKA jag fixa barnvakt..för mig är din b-day av högsta prioritet darling :o)

Jessica Thurin den 9 september kl. 07:42
Haha härligt Sara att du har min B-Day som högsta prio! Inte alla som har det..
Kanke ska "fira" ditt nya jobb samtidigt?? hahaha
Marre-Härligt! Vad glad jag blir!
Love you all

Fredrika Ahlfort Änges den 9 september kl. 17:11 Svara
jag har fått nå hormonrubbning tror jag av min förkylning.. blev lite snyftig när jag läste allt detta :) hehehe jag e sjuk jag...:) love u all

Susanne Svensson den 9 september kl. 17:54 Svara
Låter kul....Jag kommer!

Sofia Andersson den 9 september kl. 23:44 Svara
jag vill oxå komma=(

Ronja Rieem den 9 september kl. 23:47 Svara
:) kom fia lotta :)

Sofia Andersson den 9 september kl. 23:50 Svara
jag vill! men går nog inte så bra, för mycket jobbande=/

Ronja Rieem den 10 september kl. 00:02 Svara
synd:( saknar er

ofia Andersson den 10 september kl. 00:18 Svara
saknar er med! massor

Fredrika Ahlfort Änges den 10 september kl. 14:19 Svara
jäkla norgebor... :) saknar er med!



Go Shawty

Min födelsedag närmar sig med stormsteg och det är fullt upp med bakning då hela tjocka släkten kommer på fika imorgon och tjejerna kommer på middag imorgon kväll.

Jag har så många roliga födelsedagar bakom mig men en som slår det mesta var den som spenderades i Turkiet med mina vänner.
Det började med turkisk afton på hotellet och drinkarna flödade som vanligt.
Alla satt hela tiden och nynnande på 50-Cents låt- In da club 
Go, go, go shawty
It's your birthday

Vi tog sedan Turktaxi in till centrum i Alanya och röjde som aldrig förr.
När vi sedan går på bargatan fulla och glada på väg till nästa ställe så hör vi  de dunkande tonerna av 50-Cents låt!

Go, go, go, go
Go, go, go shawty
It's your birthday
We gon' party like it's yo birthday
We gon' sip Bacardi like it's your birthday
And you know we don't give a fuck
It's not your birthday!

We went bananaz! Vi sprang in på denna bar och röjde som ecstacyhöga Duracell kaniner!
Den känslan, glädjen och lyckan just de där 5 minuterna till den låten på min 21:a födelsedag är något jag aldrig glömmer. Fanns inte ett enda bekymmer i hela världen just nu. Allt handlade om just den stunden.

Det kändes lite som ödet att den började spela just de sekunderna som vi kom gående utanför just den baren.
Jo jag vet att det är nog en av de låtarna som spelas mest på charter men jag vill gärna tro att allt handlar om mig=)

Kommer säkerligen bli en fantastisk dag imorgon. Kan inte bli annat än det med min familj och mina underbara vänner.
Ni gör mig hel.

Helt fantasiskt

LÄS DENNA ARTIKEL!
Det är underhållning på hög nivå.




Denna kvinna är ett fenomen!

– Det är synd om svenska män. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i mannens behov. Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Våra män borde ha piskor till hands hela tiden så att de kan uppfostra oss rätt. Jag menar, självklart har jag full förståelse om Mange är otrogen om jag inte suger av honom 3 gånger per dag. Helt rätt av honom.

-Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer

Som sagt.. Hon har så RÄTT! Den dagen jag och Mange börjaer baka bullar i ugnen så skulle det aldrig komma på tal att han skulle få byta en enda blöja.
Det är inte mansgöra utan äkta kvinnogöra.. Herregud jämnställdhet är överskattat! Kvinnor utan rösträtt var mycket lyckligare. Kvinnor ska veta sin plats. Punkt. 

Frågan är bara.. Hur många blöjbyten har Mrs Anka gjort?

Living the dream?




Living the dream??




Livning the dream?
-Oh yes índeed!



Till 100 % kan jag säga att det fanns inte en liten gnutta avundsjuka när jag såg Anna Anka på TV igår.
Självklart önskar man ett liv där man inte får ångest över räkningar varje månad och där man kan spontanshoppa när man känner för det men jag lever hellre på nudlar i ett år än att inte få vara min egen person.
Man ska vara ett bihang till sin make för att leva upp till imagen som världsstjärna med lycklig familj bakom sig.
Tragiken bakom denna människa lyste ju igenom alla diamanter och jetplan lika klart som solen i Sahara.
Hon FICK inte vara hemma utan hon hade inget val än att följa sin make fast hon inte ville.

De sover i separata sovrum när de reser. Har hon vänner? Varför har man barnflicka varje dag om man är hemmafru?

Jag fick än en gång bevis på att pengar utgör inte grunden för människans lycka.

-Om ens make vill ha en avsugning varje morgon så ska han få det fast man inte vill. Annars får man räkna med att han går till någon annan yngre kvinna.
Ja Anna vi kvinnor har ju faktiskt inte en egen vilja och vårt syfte här på jorden är att behaga vår make och föda barn..


svinis?

Jag har under en längre tid varit rödsprängd i ögonen och det kliar nåt så jävligt!
Hela denna vecka på Kommunen har varit hemsk.

Är detta ett symptom på Svinflunsa? För isåfall fattas bara huvudvärk, ont i kroppen, svårt att andas, feber, frossa sen har jag fått den! Fan den är nära.. undrar om jag inte har lite ont i kroppen...?

 

Älskade Mange

Kära söta Magnus.
Du behöver inte skicka in ett brev till Katerina Janouch på Expressen
för att disskutera problem i vårt förhållande utan du kan ta dem med mig direkt!

Gå in här och läs Magnus brev

Bittra karlar

I fredag satt jag och Lotta och avnjöt ett glas vin på deras stora balkong i färjegårdarna. Tog varsin (eller ett antal) fredagscigg och pratade om livet, dvs våra förhållanden. As always. Jag kan varenda liten detalj i Lottas förhållande och hon kan nog allt om mitt.

Mitt när vi sitter och och disskuterar våra män som bägge har en förmåga att vara lite bittra ibland så kommer det en tjej och en kille som är ute och går med sina två hundar.

Kvällen var ganska kall och mörk så vi satt  inlindade i filtar. Helt plötsligt hör man hur killen säger med den bittraste stämma ni kan föreställa er (ungefär som Robert Gustafsson när han gör sin Tony Rickardsson imitation)
-Va fan! här ska man ut när det är KALLT och JÄÄÄVLIGT!

Jag och Liselott började ju genast fnissa med tanke på hur diskussionen sett ut tidigare..
Då hör man igen
-Meeeen skiiiiiit nudå för faaaaan!



Där brast det! Tänk er med lite vin i kroppen och när man börjar asgarava kan man inte sluta! Vi skratta så tårarna sprutade..
Bittra män måste vara bland det roligaste som finns..

En härlig helg

Har en härlig helg bakom mig med en topppenrolig kväll  med tjejerna. Elin fyllde år så vi hade ju självklart då en anledning att fira!
Lördagskvällen spenderades hos Sus, sedan S1 och sedan Bolanche.

Några av tjejerna vek av till Liljan men Bolanche var mitt val denna kväll och det ångrar jag inte för vi
hade verkligen jätteskoj!
Jag och Sara var ett radarpar däruppe och vi dansade och hade toppenskoj!

Här kommer lite bilder

Jag och födelsedagsbarnet


Best friends forever=)


Fredd och Sus


Sis och Sara i dansartagen


Maria och Klara svänger sina lurviga (hoho va rolig jag är)


Systrarna Ahlfort Änges


So you think you can dance vinnaren visar sina moves 


Tjohoo


Jenny kör sin vanliga repetoar där hon dansar på bord eller i soffor


Sötisarna Maria och Elin


En full Jessica och en vacker Sara


Kjell in action

 

Så fort kameran åker fram ska alla se tuffa ut


Jejje i sin "karlfångar kläning". ALLA fastnar i den





Det var en härlig kväll iaf!
Mange hade förfest hos oss och här är listan på saker vi plusade på. Ni som saknar delar av detta hör av er

-En plånbok med massa bath i
-Ett par örhängen
-Ett skärp
-En skjorta
-En VEET Hårborttagningscreme for men
-Ett halsband
-Ett antal fulla öl
-En Daimglass
-Hårspännen
-En halv whiskey


Bättre förr?

Hitatde den här insändaren på någon humorsajt. Skrattade åter igen så jag nästan kissa lite i trosan



Ja det var då i rättan tid denna gubbe från Bodanförs skrev denna insändare.
Det var ju absolut bättre för när kvinnor var förtryckta. Tänk om vi bara kunde hoppa tillbaka och leva i dåtid. Ta ifrån oss rösträtten medans vi ändå håller på!
Förrästen så kan vi ju bara flyga några timmar så hamnar vi i länder som lever som vi gjorde för 50 år sedan..
Vi hoppar tillbaka va? Ja.. Vi gör det!

Call the police

Var hemma på lunchen nu och käkade min ugnspannkaka framför Top Model.
Det var det avsnittet där Rebeccah svimmar.
En i juryn säger åt henne att hon måste träna på sin närvaro och BOOM så faller hon rakt ner i golvet.

Alla får panik och Tyra skriker
-Call the parametics!
Då skriker han som är bög i juryn, Nolé tror jag han heter
-Call the police!
Vad ska polisen göra? komma och gripa henne för olovlig svimmning?
Skratta så jag jag nästan kissade på mig där i min ensamhet med munnen full i pannkaka
Thurrehumor när den är som bäst..

Förutbestämt öde?

Lite scary tycker jaga tt detta är. Öde?




 

Abraham  Lincoln blev invald i kongressen i 1846.  
John F. Kennedy blev invald i kongressen i 1946.

Abraham Lincoln blev vald till President år 1860.
John F. Kennedy blev vald till President år 1960.

Båda var väldigt engagerade i medborgarrättsfrågor.  
Båda deras hustrur miste barn medan de bodde i Vita Huset.


Båda Presidenterna blve skjutna och dog en fredag.
Båda Presidenterna blev skjutna i huvudet.

Nu blir det väldig märkligt.

Lincoln's sekreterare hette Kennedy,
Kennedy's sekretrare hette Lincoln.

Båda blev mördade av en person från sydstaterna.
Båda Presidenterna blev ersatta av en president från sydstaterna med namnet Johnson.

Andrew  Johnson, som ersatte Lincoln, var född år 1808.
Lyndon Johnson, som ersatte Kennedy, var född år 1908.



John  Wilkes Booth, som mördade Lincoln, var född 1839.
Lee  Harvey Oswald, som mördade Kennedy, var född 1939

Båda mördarna blev kända under 3 namn

Hos båda är namnen sammansatta av 15 bokstäver

Håll i dig nu:

Lincoln blev mördad i en teater vid namn "Ford"
Kennedy blev mördad i en bil av märket Lincoln, tillverkad av "Ford"
Lincoln blev mördad i en teater och hans mördare sprang till ett varuhus for att gömma sig.
Kennedy blev skjuten från ett varuhus och hans mördare flydde till en teater och gömde sig där.


Booth och Oswald blev mördade innan rättegången blev av.

Här kommer toppen….


1 vecka före Lincoln blev skjuten, var han i Monroe, i staten Maryland
1 vecka före Kennedy blev skjuten var han hos Marilyn Monroe

Vem har klurat ut detta?

Helt otrolig:          
1)  Vik en ny   $20 dollar sedel på mitten... 


 

2)  Vik i hop sedeln en gång till och var noga med att vika exakt som bilden nedan visar



3)  Vik den andre sidan exakt som nedan.  



4) Vänd den nu om….



Vilken tillfällighet!

Om man viker en 20 dollar sedel på ett enkelt geometriskt sätt kommer det fram en katastrof på alla  20 dollar sedlar!!!

Tillfällighet?  

Du bestämmer

Som om inte detta var nog är detta vad du såg?

För det första: Pentagon i flammor…..

Därefter Twin Towers

Och se här..  !!

 

Genom att vika en 20 dollar sedel samman på ett simpelt geometrisk mått, kommer det en katastrof fram,
som visas på alla  20 dollars sedlar!!!
Som om detta inte var nog, är detta vad du får se:

 

För det första: Pentagon i flammor…..



Twin Towers



Se här!:

Kan det visas tre tillfälliga katastrofer på en $20 dollar sedel?
Katastrof 1 (Pentagon)
Katastrof 2  ( Twin Towers )
Katastrof 3  (Osama)???

Se här också: 9 + 11 = $ 20 !!
9/11 = September den 11 är dagen, då Twin Towers och Pentagon möttes av angrepp. Är det en tillfällighet?

Du bestämmer, vad du vill tro.  



Tre tillfälliga katastrofer på en $20 dollar sedel?
Katastrof 1 (Pentagon)
Katastrof 2  ( Twin Towers )
Katastrof 3  (Osama)???

Det blir ändå bättre: 9 + 11 = $ 20 !!

(9/11 = 9. September dagen då Twin Towers och Pentagon blev angripet)      

Helt fantastiskt

Är inte detta helt jävla underbart!?



Tidningen Glamours september utgåva verkar bli den mest sålda någonsin tack vare en helt vanlig tjej vid namn Lizzie Miller. Hon visar upp sin "normalbygda" (va fan är normalbyggd egentligen?) kropp och tidningen har mottagit tusentals brev där de hyllar modellen.

Inte en dag för tidigt enligt min mening!
Jag hoppas att idealhysterin börjar vända nu och vi lite Go & Gla kexchoklad tjejer får relatera till modeller.
Jag vet låter som en fet bitterfitta men lite härligt vore det väl?

Svin?

Känner att jag nästan börjar bli lite nervös över den här Svininfluensen.
Antar att det inte undgått någon att det finns en epedemi som verkar härja världen över.
Ena stunden ska man frukta för sitt liv, den andra kan man slappna av för det är "verkligen inte värre än en vanlig flunsa."
Vad ska man tro? Vaccin? Ska man ta det?
Dags för inhandlling av handsprit. Kände mig nästan fånig när jag åkte buss häromdagen och inte vågade ta i något. Ska jag vara skraj eller lugn?

Livet blir aldrig detsamma

Känner ett sådanst sjukt stort tomrum just nu.
Vår älskade hund Putte gick bort i helgen. Han var 13 år och han var själv redo, det är jag övertygad om, men jag var definitivt inte redo.
Egoistisk som jag är har jag vägrat lyssna när Johan har sagt att han börjat bli sagare och svagare.
Jag har kastat bort de där tankarna direkt för Putte kommer leva, Putte SKA leva och inget annat finns inte.
Men ändå på något vis har jag längst inne vetat för det var inte så länge sen jag låg hemma och grinade och kramade honom och förklarade att han inte fick dö. Han fick bara inte dö. Han var en del av mig och mitt liv som inte fick försvinna.



När Johan kom hem så kunde han inte resa sig, han ville men han kunde inte. Det blev raka vägen in till vetrinären för att göra slut på hans lidande.
Känns bara så sjukt att man har möjlighet och rätt att bestämma över ett annat liv. Att man kan leka Gud och säga att nu är det slut för dig. Jag vet att det är det enda rätta men jag har så mycket konstiga tankar. Jag vill rikta min sog och ilska mot något men det finns ingen för det var det enda rätta. Han var redo.



Jag kan inte förstå hur mycket tårar det kan komma ur ens ögon.
JAG KAN INTE SLUTA GRÅTA. När jag börjar så slutar jag inte.
Stackars Mange som får ta hand om sin labila sambo.  Men bättre stöd finns inte.
Vi har gråtit tillsammans under denna helg, han har kramat mig och stöttat mig på det finaste sätt.

Jag kan bara inte förstå att han är borta. Han har varit i vår familj sedan jag var 10 och ända från första stund när han liten och nätt klev in under min tröja och somnade så har det varit vi två. Vi har haft ett band mellan oss som varit speciellt.
Så många nätter som han legat längs min kropp under täcket , så många stunder vi legat och kramats i soffan, så många promenader, så många ledsna stunder där han har piggat upp en med sin kärlek.

Både Sara och Maria sa det när jag berättade "Han var så speciell, det var något speciellt med den där vovven"
och det var det verkligen! Han hade något speciellt som inte går att beskriva.
Vid första anblicken var han för många en "fulsöt tjock liten tax" men efter en halvtimme med honom så var man kär.
Barn  har rivit och slitit i honom och han har aldrig ens gjort en ljud i från sig i rädsla för att skrämma någon. Han delade istället ut pussar till höger och vänster och var alltid med i barnens lekar.
Sedan Elin och Alva kom till världen har han skyddat dem med sitt liv. Fast han blev åsidosatt när barnen kom så har han aldrig visat tendens till avundsjuka utan bara gett dem ovillkorlig kärlek.



Jag sitter och memorerar varenda liten punkt på hans håriga kropp. Det knöliga örat han haft sedan han var liten, den lilla utbuknaden på hans revben, hans blöta nos, jag saknar tom hans lukt! Lukten av hans huvud när vi ligger i sängen och sover.. När jag vaknar flera gånger av hans snarkningar när han ligger där med huvudet på min arm och jag drar
honom nära och pussar honom på huvudet.
Ingen kan förstå hur mycket han betydde för mig. Han var den finaste, varmaste varelse som jag någonsin träffat och hur klarar man sig utan en sådan? Han gav så mycket kärlek.

Hur ska livet kunna bli detsamma utan Putte?

RSS 2.0