bär


Sara Varga




Elin Kling

=



Min kära vän och arbetskamrat Maggan Eriksson! Lika som bär!

Nu är det andra med på bilderna men jag antar att ni ser vilken som är Maggan..

mumma




Ännu en anledning att inte svälja.......... Vem fan vill ha en Alien i munnen?

Big NO NO

Richard Ruljeff, 40, och Anette Molin, 34, tog klippblocksbr Richard Ruljeff, 40, och Anette Molin, 34, tog klippblocksbrottningen till en helt ny nivå i förra veckans avsnitt av "Ensam mamma söker". Foto: TV3

"Klart vi hade sex"


Detta är så fruktansvärt typiskt alla nya tv-kändisar. Vanliga människor söker till ett TV program och blir kändisar i tidningarna i ett halvår tills nästa omgång spelas in. De är på alla löpsedlar, söndagsbilagor och ses som viktigare nyhetsstoff än krig världen över.
Dessa bönder, mammor, bartendrar, idoler som är helt vanliga svenssons blir helt plötsligt veckans snackisar.
Dessa orutinerade mediakåta svenssons är så lätta byten för kvällstidingarna är det nästan är vidrigt.
De fattar inte att deras öppenhjärtiga kommentarer av deras privatliv ger tidningarna miljoner i kassan och de utnyttjas och mjölkas av reportrarna.
De de inte fattar är hur detta påverkar sveriges syn på dessa stackars människor. De är ju bara en bricka i spelet för pengakåta tidningar som säljer lösnummer på deras öppenhjärlighet.

Anette här på bilden har tre barn, den äldsta 17 år. Skulle jag se min mamma säga i tidningen "klart vi hade sex" skulle hon få en kastspya i ansiktet. Privatliv existerar faktiskt.
Hur påverkas hennes barn av detta? alla är ju gamla nog att läsa. Sjävklart vet man att ens mamma har ett sexliv och inte ska skämmas för det men det uppskattas inte att få läsa det på en löpsedel.
Vad säger man åt sitt barn som blir retad i skolan av sina kompisar. Hur förklarar man ens uttalande då?

Nej alla d-kändisar där ute! Keep it to your self!!   Man vill ju inte göra en Linda Bengtzing direkt..
En reporter är bara snäll, schysst, pratig för sin egen skull inte för er. En liten kommentar kan bli taget ur sitt sammmanhang och blåsas upp på en löpsedel och dem får klirr i kassan..

Mohaha

Måste bara kommentera detta.. Såg ni det sk rasistiska klippet där Berlusconi kallar Obama för solbränd?

Ja Obama är svart. Fakta. Men hellre svart än orange va?



Silvio! tipsa mig gärna om vilken Brun utan sol du använder så jag vet vilken jag INTE ska köpa!

Ps: Titta nyanskillnaden på handen och ansiktet..

Tonight

Som jag har väntat. Som jag har längtat. Som jag har Suktat.


Men nu är fredagen här och kvällen börjar närma sig.

ÄNTLIGEN!

Äntligen får jag insupa doften. Känna det kalla glaset nå mina suktande dreglande läppar. Uppleva hur den varma röda drycken dyker in i min mun. Smakerna går upp som en soluppgång i Augusti i min längtande gom. Ruset av det underbart goda och vackra når hjärnan inom loppet av ett ögonblick. Tiden står stilla samtidigt som njutningen sköljer över en som en våg av lycka.

Det är dags för:

Why?

Kunderna har väntat i tre dagar inför öppningen av H&M-b 
Kunderna har väntat i tre dagar inför öppningen av H&M-butiken i Tokyo.

Köar i fyra dagar för butiksöppning    

Vem fan köar utomhus 4 dagar för att H&M ska öppna?

Jag kan förstå tänket om man köar för att få biljetter till sin Idol för det kan vara Once in a lifetime men detta?
Affären står ju kvar..??!! 

Men nog har väl alltid Japaner varit lite crazy? Allt ska vara sådär överdrivet.. tom nyöppnandet av en affär ska vara Over the top..
Jag är för lat för att vara en sån där kö människa..  skulle inte passa att bo i japan..
                                                                                                                                                                                  

Romance

Igår firade jag och Mange vår 4 års dag.. Det är synd att det är sånna dagar man verkligen reflekterar över vad tvåsamheten verkligen betyder för en. Det är något som man borde göra varje dag.
Inser hur lyckligt lottad man är som har någon man älskar mer än livet självt och som faktiskt älskar en tillbaks. Villkorslöst.
Mange måhända inte vara en man med stora gester som kommer med blommor en dag i veckan men han visar kärlek på helt andra sätt.. På underbara små enkla sätt som ger en pirr i magen varje dag. Han får mig att känna mig älskad även de dagar då jag verkligen inte förtjänar det.

´Tänk vad svårt det är egentligen att hitta någon som man kan hålla kärleken vid liv med i så många år som resten av livet. Nu finns det inga garantier för hur länge ett förhållande håller utan det är något man måste kämpa för varje dag.  Jag tror inte på det "perfekta förhållandet" som många vill utge sig för att ha utan jag tror på det förhållandet som är mest perfekt för en själv. Det förhållandet som man är villig att uppskatta och jobba på.
Jag tror aldrig ett förhållande kan vara 100% bra för är det det så¨slappnar man av för fort och man kämpar inte på det viset man ska.. Ligger man någonstans på 80-90 då har man en strävan för att göra det bättre och då tror jag att man uppskattar och ser varandra på ett helt annat sätt.
Man tar inte varann för givet som är så otroligt lätt att göra, men väldigt farligt.

Det har tagit mig och Mange 4 år och vi har fortfarande inte hittat den rätta balansen men vi är på grymt god väg. Jag är extrem på att ta honom för givet och att se honom som min klagomur i allt. Jag lägger över ALLT på honom vissa stunder och jag hatar mig själv för det men det betyder ju inte att man inte kan ändra på sig och bli bättre.
Känslan av att vara KÄR i någon som man ser sig i framtiden med är berusande. Kärlek är den bästa drogen och det är lätt att den blir beroende framkallande.
Man blandar ihop kärlek med saklinga ting som blommor, fina middagar och långa kärleksförklaraingar när det egentligen handlar om att dela sin vardag och sitt liv med någon. Att någon finns där när det blåser men även när solen skiner som högst.
En enkel smekning på kinden betyder mer än en bukett. När man känner den harmonin då tror jag man är på rätt spår.
Det är väldigt lätt att avundas andra och tro att vissa har det bättre men vem är det som säger att det andra är bättre eller sämre?
Jag tror att alla förhållanden är olika på så sätt som vi alla är olika personer. Det som är bra för någon annan kanske inte är bra för mig och tvärtom. Se till vad man har och inte till vad man inte har.

Man känner om man hittat rätt. Det känns i magen, hjärtat, hjärnan ja hela ens existens rubbas.

Jag har hittat rätt. Helt övertygad. 4 år är bara tjuvstarten på resten av vårat liv. Du håller min framtid i dina händer och det gör mig inte ens rädd.


Love is in the air

Imorgon är det 4 år sedan jag och Magnus träffdes och blev tillsammans. Vet inte om man ska tro på klyschan Kärlek vid första ögonkastet men som jag upplever det sdå var vårat första ögonkast så nära man kan komma utan attt känna en människa.
Självklart upplever väl Mange inte lika dramatiskt och underbart som jag men det tror jag gäller killar överlag.

Det var början av Oktober tror jag. Jag och tjejerna hade som vanligt varit ut på krogen och jag spenderade natten hos min syster på stan. Bakis med spritodör så övertalade min syster mig att hänga med på någon tråkig innebande match Tomas skulle spela i Maserhallen.
När matchen precis skulle börja ser jag en blond snygg kille som tittar upp på läktaren och möter min stirrande blick. Han lägger av ett litet leende och jag leer tillbaka.
-Jenny! Jenny vem är det där? den där blonda killen..??
-Magnus Burman heter han..


När jag sedan skulle gå ut på planen för att leka med Linus i halvlek möttes våra blickar ännu mer..
Fick sedan höra av Tomas att Mange hade frågat vem som Jenny hade med dig..

Dagarna gick och jag följde med syrran och på matcher och glodde som värsta stalkern..
En macth när jag skulle låna en klubba för att leka med Linus så gav mig en kille, med grön Svea mössa,  på läktarplats mig en klubba (detta var Carl). Jag och Linus använde den sen ser jag Magnus gå emot mig och säga
-Ja det där är min klubba.. men nu gör jag nog många mål...
Tomatröd i ansiktet begav jag mig upp på läktaren..

Efter att ha glott på ett antal matcher och det hade stannat vid blickar och leende kändes det som om jag nästan var på väg att ge upp.. Är han intresserad? eller inte?
En match var min vapendragare Fredd med och vi stod i korridoren och väntade på Tomas.. Som alla vet är Tomas Alltid sen.. Så medans spelare efter spelare passerade stod vi där som fån..
Efter ett tag passerade Magnus med sin Beigea fårskinns jacka och vita Nike mössa. Vi hejar lite
lätt men inget mer..
-Om han vänder sig om innan han går ut genom dörren är han intresserad, viskar fredd

Det sista han gör är att fira att vända sig om, fira av ett leende för at sedan gå ut genom dörren.

Nej nu får jag väl ta saken i egna händer när den där fegisen inte vågar.. Tog nummret av Tomas och skickar iväg ett sms där jag grattar till vinsten.
Vi smsar sedan ringer han och vi bestämmer oss för att gå ut och fika nästa dag.

Den dagen besöker jag min kompis Therese som var frisör på Moderna Salongen. Vi står och pratar om min kommande dejt och jag är så sjukt jävla nervös. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv och hon försöker lugna mig.
Vad jag inte vet är att Magnus sitter och blir klippt 3 stolar bort med ryggen mot så vi inte ser honom..

Fikan närmade sig och jag var så nervös att jag var kritvit i ansiktet vilket iof passade väldigt bra då det var Halloween.
Mina kompisar hade satt sig på första parkett på Cafe Caal för att ha utkik..
Givetvis så tappade jag en glasflaska i backen när jag skulle flytta en bricka och jag hör hur alla mina vänner några bord bort drar ett djupt andetag för att sedan börja gapskratta...



Resten är historia.. Bloggen kanske innehåller mycket kärlek och anektdoter denna vecka men det får ni ta!

niiiice

Vem fan är anlitad som stylist i Tv4s Stjärnor på is?   Hur många bra frisörer och stylister finns dte inte i Sverige egentligen? måste vara ett ganska populärt och konkurensfyllte  yrke och därför borde väl the top of the top vara anlitade för tv jobb? right?

Men vem fan är det som Tv4 anlitat?

Malin Ewerlöf Krepp ser ju ut som ett skatbo i håret. Och det är INTEförsta gången denna stackars kvinna ser ut som ett billigt moskva luder.. Nu vetju jag att Malin inte läser min blogg så därför kan jag skriva sånna saker. Jag gillar Malin. Men inte hennes styling.

M

Satt och kollade i en gammal låda med papper och hittade ett gammalt papper jag fick av Mange.
Det var fredagskväll och vinter.. Jag var jättekrasslig och låg på soffan efter jobbet med feber och växlade mellan halvsovade och sovande.
Mange hade fått för sig att dra nå jäkla kablar genom väggen från sovrummet och jag var måttligt road av detta tilltag en fredagskväll fylld av feberfrossa.

Mange höll på att tjata att jag skulle hänga med överkroppen ner från soffan för att ta emot nån jäkla kabel från ett pyttehål från sovrummet. I vanligt fall så tycker jag Mange har ganska bra hålvana men med tanke på att gammelgubben har parkinson light och skakar i händerna som en torktumlare på högvarv så gick inte detta så bra.
Med ett huvud som hängde och blev mer och mer blodfyllt så tappade jag tillslut tålamodet och la mig i soffan och vägrade hjälpa till.

Efter ett tag kommer mange in med ett brev som det står:


Utvärdering av Fredagskärring

Positivt:
  • Vacker design
  • Inköp av vin och glögg till herrn i huset
  • Ganska bra "stand by "-lägge, (tyst när hon sover)

Negativt:

  • Oduglig yill arbetssysslor
  • Potetiell smittbärare
  • Negativ inställning (Ej justerbar)
  • Svår vid användning av kabeldragning

Sammanfattning
Trots produktens starka inledning med inköp och positivt tänkande så får den tyvärr underkänt i betyg.
Detta grundar sig på dess oduglighet som Desperat Hemmafru och medarbetare vid elektronikarbeten.
Ett desperat försök med "Jag älskar dig" fösöker få upp betyget till godkänt men detta förgäves.

Sammanställare

Sverker Burman  (+ en underteckning)




Vissa skulle kalla vårt förhållande sjukt.. Men jag älskar det..
RSS 2.0