Hur e de möjligt?

Hur kan någon som är så jäkla fin i verkligheten lyckas bli så inihelvete ful på vissa kort??

Det är nästan så att hennes kropp har någon radar som känner att det kommer upp en kamera i närheten och hennes ansikte förvrids i någon sorts monsterlik ställning.. helt otroligt är det!!! så jävla många garv vi har haft åt dessa bilder!!!


Här kommer en liten bildkavalkad av vår älksade Eva... ni ska även få se hur vacker hon igentligen är..

image235
image236
image237
image238
image239
image240
image241


Ja det finns några tusen till men jag tror ni förstår vad jag menar??? hahahahahaha Är på jobbet och har inte alla här.. tyvärr..
Men det är kul att man kan garva... fy fan..

Men för att ni ska förstå ännu mer vad jag menar så ska jag lägga ut några av de bilder som eva faktiskt ser ut som sig själv på... de kommer här:

image242

Hahaha nej då... skoja bara...






image245
image246

image248
image249

image247


image244




image243

Men som ni ser är hon snygg, smal, fräsch, vacker, fin, gullig, söt mm..
Hur kan man bli att se ut sådär som hon gör på massa kort???
Fatta hur roligt vi har varje söndag när vi går igenom kameran och ser alla dessa bilder från kvällen innan!!! hahaha fy fan vad vi skrattar... För det sjuka är ju att just för den sekunden som man tar kortet så ,ser hón ju faktiskt ut så där.. det är svårt att tro och fröstår när man ser henne i verkligeheten...

Men det piggar upp ossandra iaf.. tack för det Eva!=)

Fredag!

Helt underbart att det är Fredag!  Fy fan vad skönt efter denna helvetes vecka med sömnbrist utan dess like..

Ikväll blir det tjejis hos Eva och hedergäst är Sara som är hemma på visit.. Ska bli kul att ses den växande Aprilia i hennes mage=)

Igår fyllde herr Stam år så vi vär där och fick lite kaffe och smörgåstårta.. Men man blir lika kär värje gång man träffar Tyra! helt otroligt vad underbar hon är! Hon är så fin att man kan titta på henne hur länge som helst!

Här kommer en liten bildkavalkad:




Det känns lite märkligt att hålla en sådan liten skrutt.. iaf när man har att jämnaföra med min dunderklump=)




Nu ska jag åka ut och gosa med mina två grispojkar...
Fast Linus är inte hemme så det blir mosters minsting som blir utsatt för dryga jäveln som hela tiden ska pussas

image233
image234


Hej då...

Idag är det sista dagen för min kära arbetskamrat Maria.....
Det känns verkligen jättetrist för jag kommer verkligen att sakna henne här..

Maria och jag kommer jättebra överens så det känns verkligen jobbigt att hon inte ska vara kvar här.
Det är inte alltid Fredd och jag jobbar samtidigt och det finns ingen annan under 45 förutom Maria.. Kommer faktiskt att sakna henne rejält här!

Allla våra fikaraster, luncher och utflykter med skvaller=) Det är alltid jag och Maria som hämtar mat när vi ska äta så det blir lite uppdatering i bilen=) hahaha

image220


image219                                                               


Men jag vet att vi kommer hålla kontakten och ha en massa fika stunder!


Men hoppas du vet Maria att jag kommer sakna dig här... har inget att dela med mig mina irritationer=) haha

Fy fan!!

`
Köpte Expressen igår.. satt mig i soffan för att slappa lite och läsa tidningen. Den första lugna stund jag haft på ett tag så jag njöt till fullo av att sitta ensam och bara läsa..
Efter en stund av bläddrande kommer jag fram till Liza Marklunds krönika och eftersom jag tycker Liza är jävligt rak och saklig i sitt skrivande så läste jag den.. Jag har alltid tyckt att Liza inte är obekväm att skriva exakt vad hon tycker och skapar mer än gärna debatt..


Gå in på länken http://www.expressen.se/kronikorer/lizamarklund/1.891074/den-friande-domen-blev-en-tragedi-for-den-lille-pojken
 
eller hoppa ner till krönikan innan ni läser detta:


Efter att jag läst denna text kände jag ett illamående utan dess like.. Jag va så jävla ledsen och förbannad att jag hade kunnat slå varenda tjänsteman som satt i Hovrätten under denna rättegång och för att inte tala om pappan! Kastrera den jävla äckliga gubbjäveln och kör upp en fet jävla påle i arslet på honom till han fan går sönder!
Låt honom sedan gå på gatan med en fet skylt som det står vad han är för äckel så att han kan få känna på den förnedring och skam han gett sin oskyldiga pojke..

Jag känner fan att jag börjar förlora tron på Sverige och detta jävla rättsystem..??? Gör man inbrott eller stjäl ett bugg på konsum så kan man få flera års fängelse men våldtar man ett barn eller slår ihjäl en 3 barns mor så får man väl runt 9 månader.. Är saker och ting värda mer än människor

Krönika av Liza Marklund i Expressen 21/10

Tingsrätten friade men hovrätten fällde. Stureplansprofilerna dömdes till fyra års fängelse för grov våldtäkt.
Jag sitter med två liknande domar framför mig där situationen är den omvända.
Tingsrätten fällde för grov våldtäkt, sex års fängelse, men hovrätten friade helt.
I det här fallet är offret en liten pojke på åtta år.
Den misstänkte gärningsmannen är hans pappa.
Stureplansmålet och fallet med pojken är väldigt lika, rent bevismässigt.
Offrens berättelser bedöms som sammanhållna och trovärdiga, även om de är något luddiga i vissa detaljer. Det finns skäl till det. Den 19-åriga kvinnan i Stureplansvåldtäkten var berusad. Den lille pojken var tre år när övergreppen började. Det finns utomstående vittnen som kan verifiera offrens berättelser efter våldtäkterna, deras smärta och psykiska ohälsa. Det finns läkarintyg som styrker skador i ändtarm och underliv.
Men där slutar alltså likheterna, för i den lille pojkens fall så bestämde hovrätten att bevisen, vittnesmålen och läkarintyget INTE räckte som stödbevisning.
Tvärtom mot för i Stureplansmålet, således.

Så här ser pojkens fall ut (känsliga läsare varnas):
De misstänkta övergreppen anmäldes till polisen av skolan och de sociala myndigheterna (här finns alltså ingen hämndlysten mamma ruvande i kulissen).
Läkarintyget visar på flera olika skador i pojkens ändtarm:
1. Minskad muskelspänning i nedre delen av analkanalen.
2. Oregelbundenhet i den inre ring
muskelns vänstra sida.
3. Ultraljudsmässig förtunning av
muskeln i området.
Dessa skador är inte normala. De måste ha orsakats av någon typ av trauma, exempelvis upprepade anala våldtäkter. De KAN också ha uppstått på något annat sätt, exempelvis genom extremt svår förstoppning (något pojken aldrig haft).
Polisförhören med pojken beskrivs i bägge domarna som mycket professionella, helt utan ledande frågor. Detta är således pojkens egna uppgifter:
Han fick ont när pappa penetrerade honom i analen, det sved också. Pappa hotade honom för att han inte skulle säga något, men han fick presenter också. Pappa blev snäll i rösten när han ville knulla. Efteråt kom det slem ur baken.
Vid en rekonstruktion på brottsplatsen ställde sig pojken först på alla fyra. Om han kikade bakåt de gångerna så kunde han se pappas penis mellan sina egna ben, sa han. Han lade sig därefter på sidan och putade med stjärten för att visa hur övergreppen också kunde gå till.
Ett mer vattentätt våldtäktsmål går faktiskt inte att tänka sig.
Skolan, socialen, läkarintygen och så pojken själv: allting hänger ihop. Allt pekar åt samma håll. Pojken är trovärdig. Ett läkarintyg bekräftar hans skador. Skolan och socialen har konstaterat att något traumatiskt av sexuell natur har drabbat honom.
Ändå - ÄNDÅ! - friades pappan från alla misstankar.
Hur ska någon pedofil någonsin kunna fällas om inte detta räcker?
Och att överklaga är inte möjligt.

Hovrätten avslutar sin dom med en brasklapp: man vill "understryka" att rättens bedömning inte innebär att de tror att pojken ljugit.
Ordförande i hovrätten var den pensionerade hovrättslagmannen Peter Löfmarck, en välrenommerad jurist som skrivit böcker och jobbat åt regeringen.
- Vi tar inte ställning till om pojken talar sanning, säger han.
Nähä minsann.
Jag som trodde att rättsväsendets uppdrag utgjordes av just sanning och rättvisa.

För den lille pojken blev domen en tragedi. Han gråter och frågar sin mamma varför ingen tror honom. Han är rädd att pappa ska mörda mamma nu, för det var vad pappa sa att han skulle göra om pojken någonsin berättade.
Och nu kräver pappan både vårdnad och umgänge med sin son igen.
Så medan juristerna slår sig för bröstet och berömmer varandra för att hovrätten läst läkarintyget och lyssnat på den 19-åriga kvinnan i Stureplansmålet så fortsätter övergreppen runt om i landet.
Både de sexuella och de juridiska.

Fredag!

Ja jag vet att uppdateringen har varit bedrövlig men jag känner att jag har denna blogg för min egen skull och orkar jag inte skriva så gör jag inte det..
Tyvärr har energinnivån varit låg seanste veckorna.. Varit sjuk nu i två veckor sen är det bara kaos överallt.. Tror det har varit kaos i alla mina närmastes liv de senaste två veckorna..
Vetskapen att människor man älskar mår otroligt dåligt och vad man än gör eller säger lindrar det inget..


Men imån åker vi till ikea"!!! skönt med en utflykt.. ska få träffa Lotta också!


Som jag sa tidigare så är alla lite "känsliga" just nu ¨så reaktionerna när jag fredd och mia såg Underbara Älskade häromdagen var vl inte helt oväntade..
Mia låg och snyftade i sängen..  Jag satt och grät.. med några hulkningar.. man kan säga att jag bölade... Men Fredd! oo my lord!! den attacken av tårar, snor och skrik var länge sen jag såg! Tror aldrig jag skådat något liknande..
Vi fick lov att avbryta filmen för att överhuvudtaget kunna få tillräckligt med syre till hjärnan.. Efter två minuter insåg vi hur sjuka vi såg ut så vi började asgarva!
Så nu va det hulkböl blandat med gapskratt blandat med snor, slem och tre illröda näsor=)

Hade en liknande reaktion till Greys Anatomy förra veckan men jag tror inte min kom upp i fredds decibell nivå=) Tur att vi kan skratta och gråta tillsammans men även skratta åt att vi gråter..


Ska bara tillägga en liten kommentar i mitt bedrövliga inlägg..
Hur kan man inte ge en vän 1 minut av sin tid när den verkligen ber om det? För att någon annan var viktigare..
1 minut=60 sekunder.. 60 sekunder tar det att höra någon berätta något som tyngde lite.. är tiden så jävla dyrbar att man kan inte ge 60 sekunder till en sk vän?
Man får vad man ger....

ska försöka sluta gnälla nästa gång.. '

Elin!!! snart kommer vi!!!! ska bli så himla underbart... saknar dig så otroligt mycket..

Beck

Igår drog vi till Mia i Falun och kollade på DH.. sen drog vi till mig och kollade på nyaste Beck filmen med mange och Kjell.. Filmen va den bästa Beck på länge och den va riktigt otäck fär ett tag..

Mia var ungefär lika rädd som mig och kröp ihop i soffan och drog upp benen mott magen och kurade.. alltså riktades hennes lilla rumpa mot Kjell som satt brevid..

Samtal mellan Mia och Kjelle under filmen:
Mia: "Shit jag skiter på mig snart för jag är så jävla skraj"
Kjell: "men du! rikta den där laddade kanonen nån annanstans!" säger han och pekar mot Mias rumpa som är nån ynka cm från hans ben..


Mia har blivit min och Mangans sofftomte! helt toppen!!! nästan som vårt lilla husdjur som sköter sig själv men är ett toppen sällskap!! vår Giggs 2 fast med lite mer trevlighet och livsglädje=) hahaha
Vi saknar henne när hon inte är här.. ingen att ropa god natt till!
Mange frågar efter henne när hon inte är här. Tror t.o.m Giggs letar efter henne och tycker det är tomt! hahah
Ja Tomten din sängplats står alltid till förfogande!


Idag är dagen jag väntat på en vecka! Greys!! jag Fredd och Ronny satt och bölade i kapp i soffan.. kan bara gissa hur det kommer sluta ikväll.. Ronny är bölis !, Fred bölis 2 och jag kommer på en säker tredjeplats=) Sen har vi stenisen Eva! hahaha

skit

Just nu är livet bajs...

Vårt kylskåp har brakat ihop.. relativt nytt men inte tillräckligt för att garantin ska räcka.. Kontaktade Dala Kylmec som skickade en gubbe.. tusen spänn kostade det för en halvtimmes besök där han konstaterade vad som behövdes göra för att fixa problemet..
Vi har gjort exakt som han sa men ändå så får vi minusgrade i kylen på två minuter igen.. Hade sallad med mig idag som jag fick hacka sönder från ett isblock.. mums..
Vad kostar ett nytt kylskåp? kul..

I förrgår kraschade vår dator totalt.. går inte ens att komma in på den utan det är bara en svart sida med error på.. kul.. alla bilder, dokument, serier ja allt kanske försvinner..
För att inte tala om min käre sambos deppression angående datorn.. Aldrig sett någon falla så djupt pga av en sak..
Vad kostar en ny dator? kul..

Vår toalett dörr ser inte bara förjävlig utan låset har även gått sönder efter en av Manges förfester..
Vad kostar en ny dörr med karm? kul..

Håller på att ordna 30-års fest för Mange.. Vi har hyrt lokal.. men vad kostar mat och sprit för 65 pers? kul..

Just nu skulle jag behöva massvis med pengar.. någon som har massa över ni bara vill bli av med så hör av er=)




Jag lider med er.. Känns otroligt tungt att se dig sådär.. Ont ändå in i själen eftersom ni förtjänar verkligen att vara lyckliga.. Finns här. Sorgligt.

Med en enkel tulipan

Grattis min älskade Liselott!!!!!!

Världens bästa Lotta firar sin 22:a födelsedag idag!
Jag tycker vi alla gör en god gärning och skickar ett Grattis sms till Lotta på hennes dag!
hennes nr är 070-4950011

image211




Liselott du är världens underbaraste människa och jag älskar dig obeskrivligt mycket!!!

Ses ikväll!!!!

Bilder

Här kommer lite bilder från den underbara helgen! Linda fyllde 30 så det firade vi med middag på Broken Dreams, mellanfest hos mig sen Hela Huset! Hur kul som helst hade vi!!!

Broken Dreams
     

Hos mig
                 

Hela Huset
                


Nyktra?? vi? ja absolut... syns inte det?

En era......

Som alltid håller man på att glida in i den årliga höst deprissionen ju gråare och mörkare det blir för varje dag. Det regnar från och till varje dag och man ser ständigt ut som en slickad katt..
Den lilla jävla sol man fått under denna sommar har ju inte direkt byggt upp energiförrådet som man behöver för att klara vintern.
Jag hatar det här mellantinget.. slask och skit är det värsta jag vet! antingen klär man sig så varmt att man svettas ut varenda droppe vätska i kroppen eller klär man sig för tunnt så fryser man sönder varenda liten por.

Det som gör att man klarar av denna period är ju de få glädjeämnen som man har varje dag..
Att ha några fasta saker som får en på bra humör när man går det till jobbet 07.15, fumlandes i mörkret.. för att sedan fumla tillbaka hem på eftermiddagen i samma mörker..
En av dessa dagliga underbara glädjeämnen är att läsa mina favorit bloggar.. inget får mig på bättre humör.. inget får mig att le mer inombords..
Den blogg som jag har följt ända från start och sett dess utveckling är Alex Schulmans.. Av misstag hamnade jag på Stureplan.se och garvade åt denna fjantiga sajt.. Som tur var gick jag in på den där bloggen.. Tänkte jaha vad är det här jävla överklass fjant..
Tvår rader senare var jag fast... Detta var när Alex just startat sin blogg.. sen dess har han varit min dagliga läsning. Han har fått mig att skratta så jag kvider, drivit mig till vansinne vissa stunder, gråtit till hans fina texter om sin pappa.. ja han har levererat dag efter dag..

När jag som vanligt satt mig framför datorn igår och gick in på denna blogg så ser jag ett avskedsbrev där han skriver att han  ska sluta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alex Varför??? jag förstår dina argument till fullo men varför låter du dessa vidriga närmobbare som du föraktar ta över? om du tänker dig att 250 000 läser din blogg varje dag och du kanske får 100 kommentarer varje dag som till 70% är vidriga människor som skriver..
Då kan du tänka dig hur många vi är som läser din blogg varje dag utan att kommentera och uppmana till att håna och skriva elaka saker om människor..
Du låter ju dessa människor vinna..? Alex du är bättre än så! Starkare än så!
Kom igen nu och ge oss vår dagliga dos!!!!!!!!



En era har gått i....
RSS 2.0