Käftis

image349image350


Ser ni likheten mellan mig och joker? ja det är klart ni gör...

Nu ska jag sluta gå ut bland folk..=)  Jävla käftis man är!
Trodde inte det va möjligt att få upp sin käft på det där viset men se vad lite (jaja mycket) alkohol kan göra med ens mun.. Borde va med i guiness..


PS: se vad syrran är packad där på sidan av bilden!

jadu...?

image344



Ja jag vet inte ens hur jag ska komentera detta...(!)
Nu ska vi vara noga med att se att denna man är över 18 år. jag skriver man då man räknas som vuxen och myndig när man fyllt 18 år.
Kan man verkligen kläcka ett sånt svar om man fyllt 18 år? är detta möjligt? jag garvar samtidigt som jag gråter över medlidande för denna MANS framtid men framförallt för hans framtida barn.

En av de stora frågorna är ju hur han menar? Menar han att det är synd för honom som ska leva med en ful tjej? eller menar han att det blir synd om barnet som har en 50% chans att bli ful? Eller blir det då synd om baranet för han har en pappa som inte vill ha honom?


Hur ska vi tolka Alex Jonsson? Man kan ju undra vad han studerar....=)

Panikångest

Panikångest, känsla av svår ångest, panikl och ofta rädsla för sitt liv som uppkommer hastigt och utan någon synbar yttre anledning.
Uppstår ofta i pressade situationer men kan för vissa komma till synes oväntat. Vanliga symptom är hjärtklappningg, yrsell, ansträngd andhämtning, bröstsmärtor, kvävningskänslor, domningar, känsla av att hjärtat stannar eller tro att man håller på att dö.

..

Att en människa KAN förstöra så mycket på så kort tid är helt ofattbart.

Att en människa VILL förstöra för så många som möjligt på så kort tid som möjligt är ju bara helt jävla sjukt..

Att en människa MÅR bra efter att ha förstört så mycket är vidrigt..


KARMA-Det slår alltid tillbaka! Hoppas bara samvetet klarar av det...


LÄXA jag lärt mig- Tro inte alltid gott om människor och öppna dig inte för mycket och visa din sårbarhet..  Man blir bara sviken tydligen.. Känns så just nu..

Ma Mood

Kan inte riktigt förklara med ord hur jag mår och känner mig i denna sekund..
Ska därför förklara med ett litet bildspel..

image338





image340




image339




image341


image342


image343


Känns jävligt positivt det här-..=)

Tragedi

image331image332image334image335image336

Så himla tagiskt... helt ofattbart.. En underbar skådis med stor talang och halva livet framför sig..

Tänker på hans familj...

Men människor dör hela tiden iunder tragiska omständigheter utan att det uppmärksammas av en hel värld men jag kan inte låta bli att sända en tanke till hans familj.

Pissjessi

Nu ska jag berätta det vidrigaste någonsin som hände mig i söndags.. Knappt så jag klarar av att skriva om det.. Kommer bli kallad pissfittan hela livet.. men what the hell! Bloggen är till för detta så nu får ni banne mig tycka synd om mig...

Skulle ner i söndags och hälsa på min kära svärmor så jag tog tåget själv då Mange redan var där..
Syrran skjutsade förbi mig på stationen och jag kände redan två timmar innan att jag var väldigt kissnödig men det hade inte blivit av att gjort något åt det.

När jag kom på tåget gick jag raka vägen till toaletten för att upptäcla att någon hade varit grymt dålig i magen och inte spolat.
Med spyan i halsen gick jag vidare till den lilla minitoaletten längst fram..
Backade in för att ens ta mig in.  Har en sko som är lite trasig så jag tänkte att jag rättar till hälen som hade åkt totaltfel.. Satt mig på toalocket
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

DÅ HAR NÅN JÄVEL PISSAT PÅ LOCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fy fan... Jag var dyngsur ända in på trosorna... hade strumpbyxor så jag slängde av mig trosorna och blötte med papper och vatten och skrubbade sönder mig nästan.. Kunde inte ta av mig strumpbyxorna och va naken i min korta klänning, det funkade liksom inte riktigt-

Typiskt för just denna katastrofkväll så träffade jag på en gammal klasskompis som säger "Nämen hej! Kul att se dig! kom och sätt dig"
Det enda jag kunde tänka på var hur jävla äcklad jag var och hur det sved på mina lår av nån annan jävla PISS!!!!

Resan på 40 min kändes som en evighet och när jag väl kom fram sprang jag halvbölandes till bilen och skrek i förtvivlan till Mange
J-KÖR!!! Jag har piss mellan mina ben!!!
M-Har du pissat på dig????
J-Nej är du knäpp jag har nån annans jävla piss i musen!!!!!
M-Va fan säger du??? Har nån pissat på dig?
J-Nej jag satt mig i det ju!!!! vad tror du??
M-Men såg du inte att det va blött på sätet?
J-Men det va på toalocket ju..............
M-Ja men det är ju faktiskt lätt hänt eftersom tåget skakar så mycket och locket har ramlat igen..
J-Men varför i helvete torkar man inte upp det då??
M-piss är rätt äckligt så det förstår jag varför man inte gör..(!)

Sprang in i duschen och peela och skrubba om vartannat så jag är total skinnflådd just nu..

Onsdag.

Har varit en skön dag idag.. Först städade jag lite sen gick jag ner och mötte Lina på stan och käkade thaimat.. inte helt fel=)
Sen träffade jag Maria och Becky på en fika vilket var toppen! har inte sett dom på ett tag så det var underbart! Har saknat dem i mitt liv men jag hoppas det blir fler fikan framöver.. har saknat vår fikaperiod!!! hahaha alla maratonfikastunder vi haft på CAAl!!!!!image328


 Gick sen iväg på ryggbehandling vilket var toppen.. Göran fick upp en låsning jag kämpat med länge.

Pratde med vårt egna lilla thailuder idag!!!!! wieeee!!!! helt toppen fast det bara va på msn så kunde man höra sopan säga allt det där hon skrev!! garva som fan.. Elin vi saknar dig!!! Även dig KIsstoffel!=)
image327




Sitter och väntar på lasagnensomaldrigblirklar ska bli kalr... verkar aldrig ske... för sen ska jag till Maria med lite tv mys och sen till sassan för att spendera natten med henne och Eva..

so long bloglovers

Jippidiidooo

Då sitter man på jobbet då.. urkul!

Har varit grymt dålig på att uppdatera med bilder men mange har grejat med datorn så jag har inte laddat över bilder.. men det kommer!

Helgen har varit bra med massa god mat!!! haha1 Vi hade knytis jag, mange, kjell, fredd, sassan och ronny! Så jävla gott!!!
Alla gjorde två-tre smårätter var och tog med.. Vi åt så vi nästan sprack..=) Den vita chokladglassen sen var inte att leka med=)

På söndagen var vi på ett års kalas för Melker.. blivit en stor pojk=)
SDen bar det av till coopen för jobb och efter det va det filmen Försoning som gällde för mig, fredd och Ronny.. Vi låg i

MAAAAT!

Nu ska jag Mange och Manges andra fru Kjell äta middag... Lövbifftaco med guacamole... Just nu står de och diskuterar olika sortes taco och burritos mm...

Sen ska lilla familjen se på film...

Raise!

Känner mig så jävla stolt och vuxen.,. har fått löneförhöjning!!!

Känns så himla vuxet att ha förhandlat fram en löneökning=) nu är det dock Berit 70 basst (vikarie) som slitit för denna höjning och jag ha setat på mitt feta arsel och sett Berit kämpat till sista Svettdroppen.. Men jag är stolt ändå!

600 spänn extra per 100%.. är väl rätt ok tror jag...

Jaja stolt är jag iaf=)


Nu fick jag nästan lite vuxenångest.....

Ny plattång!

Så himla glad för jag har just köpt en plattång från ghd.. ska tydligen va de absolut bästa på marknaden..

Fick massa råd av frisören och hon sa att de var utan tvekan bäst och skonsamast för håret. Pluss att man kan locka, krusa mml...

ghd




intressant för er va?

hm..

Sitter och ritar röda linjer i bemanningschemat...

Givande jobb? jag?

Absolut..

Mange B

Ibland är Mange bara helt för underbar.. När jag iförbi farten frågade honom om han hade lust att göra mat till igår kväll då jag skulle bort, hade jag förväntat mig korv och makaroner eller dyl..

Kommer sen hem då har han ställt sig och gjort en stor stek med rostad potatis och grönsaker och sås.. t.o.m gele=) hahaha.. Så nu har jag årets godaste matlåda=)

image326

Glömsk..

Fan glömde laddaren till kameran hemma... slut på batteri och jag som tänkte köra en stor bildkavalkad med bilder från flera veckor tillbaka som jag tänkt lägga upp.. men den är stendöd.


2007 är slut och 2008 har börjat. Det är altid med en viss blandning vemod och glädje som man tar klivet in i det nya året. Man reflekterar över hur det gågna året varit och skapar press att det ska bli ett bättre kommande år än det som varit. Varför är det så? varför kan man aldrig se tillbaka och vara nöjd?
Fast jag måste säga att jag haft ett väldigt lyckligt år.
Vissa stunder har självklart varit fyllda med besvikelser, svek, sorg men de positiva väger tack och lov över.
Upplever ju det största av allt... Kärlek=)
Ett ögonblick med mina syskonbarn väger upp tusen dåliga händelser.

Flytten i Maj är ju ett av de stora ögonblicken detta år. Känns helt underbart och vi trivs toppen. Är så skönt att ha något gemensamt ist för att "jag flyttade in i Manges lägenhet".
Vi trivs toppen iaf.. Lite hyllor som fattas och en dörr som ska fixas, nytt kakel i köket... ja lite smått och gott att greja med.

Jag har iaf mycket att vara tacksam över. Världens bästa familj och världens bästa vänner..
image321
image322
image323
image324
image325
RSS 2.0