Städhjälp

Städhjälp är avdragsgillt va?
Tur han kör med Rut-avdrag så det slipper kosta skjortan med städhjälp.

Den nya Lilla Svarta

Gröt i ansiktet och fluga vid frukosten är den nya Lilla Svarta. Ett måste helt enkelt.

Enkla saker kan vara det bästa

En liten simpel sak som att sätta en propp i farmors dusch och sedan fylla med lite vatten kan vara det roligaste som finns. Här behövs inga dyra leksaker eller flashiga äventyrsbad. 3 cm vatten och livet är Tip Top!

I gotta feeling!

Fick sån galen feeling här på kvällskvisten! Vi hämtade ut paket med Sixtens nya vagn jag fyndade som vi ska ha till Thailand och även hans UV-dräkt. 1 månad i värmen! Ska bli så härligt med familjehäng utan jobb, diskmaskin och vadskaviätaikväll?
Tänk hur snabbt det svänger. Imorse fick jag rysningar och en rejäl deppattack när jag skrapade Antarktis från bilrutorna utan vantar.

Clean House come to me!

Det här med att plocka och städa när man har en marodör på mission. Inte lätt. Snart knackar hälsovårdsnämnden med soc hack i häl och undrar om dammråttorna är våra andra barn med tanke på storleken. Önskar att någon av oss hade en pedantisk ådra.

Tiden flyger iväg när man har roligt

Som sagt, tiden flyger iväg när man har roligt! Har har vi firat på vårt lilla sätt. Firat in helgen i lilla Danderyd hos Harrys päron i sällskap av lilla Louis familj. Lördagen kom och den firade vi med lite spanskt tema! Tapaskväll kan vara det bästa.
Söndagen kom och Sixten fyllde tvåsiffrigt. 10 månader sen han gjorde vårt liv komplett. Hur har vi klarat så många år utan honom?
Medan fassan jobbade lite hemifrån så passade vi på att kolla på kusinens hockeymatch.
Måndagen kom och den firades med vin och god mat för dagen till ära var det faktiskt 8 år sedan min och manges första dejt. Vi har växt ihop och blivit beroende av varandra. Trots att min farmor tippade på skilsmässa då ingen står ut med en Thurinare så verkar han uppenbarligen göra ett hästjobb med att stå ut. Är glad över känslan som infinner sig i sängen varje kväll då man känner att det finns ingen jag hellre skulle vilja ligga bredvid i våra billiga lakan.

Ursäkta spretigt inlägg med spretiga bilder men blir så från mobilen. Längst ner är jag och Mange från Tessans bröllop i somras. 3 bröllop på några månader är inte illa men de fantastiska dagarna förtjänar ett eget inlägg!

Dynamitharry

Efter att inte ha träffat Harry och morsan hans på nästan en vecka var glädjen total när vi sågs idag! En veckas frånvaro måste nästan vara rekord för oss. Man har levt utan dessa ungar hela sitt liv men nu när de finns kan man inte vara utan dem särskilt länge utan att längta massor.

RSS 2.0