Maria!

Lite segt på bloggsidan men nu är jag på G=)
Måste berätta om min kära vän maria Ohsson.. Maria har en ett problem.. i vissa fall kan det bli stora och kostsamma problem. Maria kan inte säga NEJ! det är nästan tekniskt omöjligt för henne att säga nej till säljare, tjänster osv.

Ex på detta är när hon precis köpt en telefon med Comviq abonnemang ochöjd  bundit upp sig i typ två år.. Nöjd med sin telefon traskar hon förbi en 3 försäljare på gatan som ser direkt i dessa bruna ögon att dett aär en tjej man kan övertala och sätter på charmen.
När säljaren är klar står Maria ,med 3 telefon med ett 3 abonnemang för 299kr /månade i 24 månader.

Summa sumarum- Maria har bundit upp sig på både Comviq och 3 under samma dag. Som alla vet så är dte ju helt omöjligt att göra sig av med 3 och hon har då betalat 300 spänn mån för en telfon hon inte använder eller ringer på.

Nu hände ju ytterligare något som bevisade vilken totalsnäll människa Maria är som är livrädd för att göra någon besviken.
I Tisdags så var jag hemma hos Maria på en kaffe. När kl var 18 skulle jag gå hem och käla sen komma tillbaka till 21 då DH skulle börja.
Precis när jag skulle gå knackar det på dörren och en ung man i kostym vid namn Charles ber om att få komma in och se på Marias dammsugare. maria som hade bråttom till Tempo ville bara be honom att gå för hon var på väg men då komma det lilla kanintesäganej monstret fram i henne och hon kläcker ur sig "jo kom in.. jag har en volta.. här är den..."
Jag lämnade sällskapet..

kl 21 när jag hade handlat, ätit, grejat, väntat in Emilia så gick vi dit..
3 timmar senare.....
Kommer in och ser hela Marias lilla 20 kvadratare full med kartonger, dammsugare och någon stor jäkla grej som såg ut som en högtalare i megastorlek. Mitt i all bråte sitter den här Charles och på sin breda stockholmska förklarar hur lortig Marias soffa var och pekar på en ditlagd grushög..
Detta är alltså 3 timmar senare!!

Paniken lyser i Marias ögon och jag säger att nu är det dags för dh! Han fattar piken och börjar packa ihop men säger till Maria att han återkommer dagen efter för att förklara dammsugaren mer!!!! hahaha mmm svarar hon..
sen säger han
-Jag lämnar denna här så att du får känna på skillnaden.. skriv på detta bara att du har den..
-mmmm nja... jo... svarar Maria
_men vad är det för nåt? den är ju skitstor?
-Det är en luftrenare får Maria ur sig..
-Men herregud vad ska du med en sån till?
-Maria har problem med pollen och denna hjälper mycket, svarar Charles.
Men vad kostar den? frågar jag
-Du det finns inget pris på hälsa..

Jag och Emila kan ju inte hålla oss för skratt så vi står i köket och kvider...

-Men Maria nu lämnar jag den här!
-jo... eller... ja.-.. eller.. jo.. jag vet inte... eller..
-Jag ska ju ändå hit imån.. kom igen nu Maria..
-jo det är sant..
-Men Maria tänkt om du får jobba? försöker jag?
-Jo.... ja ta med den ifall..
.-Snälla Maria?
-Jo ta med den? förlåt.. förlåt men ta med den...

1 min senare..
-Snälla Maria kan jag inte lämna den här? ska ju ändå hit.. skriv på nu..
-Jo... men hönni vad ska jag göra?
-Tycker inte du ska lämna den säger jag.. Mordblicken från Charles är ett faktum
-jaja svarar han..

-Sista chansen Maria.. ska du inte prova?
-nja.. eller..jo.. Nej det är bra tack.. förlåt alltså..

Tiislut packar sig Charles ut och vi alla garvar ihjäl oss.. han kom dagen efter..

Jag frågade Maria va denna luftrengörare skulle kosta..

-9300................(!!!!!!!!!!!!!!)

Rikard Palm

Igår satt jag och Lotta och kollade runt lite på Youtube.. Vi satt och kikade in nyhetsankare som gör bort sig osv.. Då säger Kjelle att det finns en man vid namn Rikard Palm som ofta gör bort sig..
Rikard är nyhetsankare i SVT och det fanns ett antal klipp med denna man..

Detta klipp var så jävla klockrent.. fy fan va vi garva.. 


Rikard Palm

Å Sara!

ÅÅÅÅÅ Sara kom hem igen! jag väntar i hörnet vid.. lalala

Min kära vän Sara ska flytta hem igen! Ska bli så himla underbart.. Längtar efter att få mysa med hennes lilla Aprilia! Helt otroligt söt..

image395

Sara har även börjat blogga igen! den hittar ni här!

Torsdag..

Tiden bara rinner iväg och ibland känns det som om man flyter med utan att ha någon som helst kontroll över saker som sker runt om en..
Det är konstigt att man alltid längtar efter saker som kommer att ske.
-Å vad jag längtar till sommaren
-Fan vad jag vill att det ska vara jul nu'
-Jag önskar det vore lördag nu
-Jag vill att det ska bli vinter nu

Man önskar alltid sig in i framtiden.. varför inte bara stanna upp och njuta av livet?

.....

Måste vara Sveriges mest hatade man just nu..

image391


Känner sånt jävla äckel och hat mot denna människa som jag aldrig träffat.. sen ska vi sitta och betala för mat, kläder, personal, hygienartiklar, böcker, tv, mm åt denna människa nu ett antal år framöver..


Tyvärr så försvann en stor del av återstående delav mitt förra inlägg där jag skrev om Norge eller Danmark som inför kemisk kastrering av sexualbrottslingar som upprepade gånger förgripit sig på barn och kvinnor..
Kanske vore något för Sverige?
Vad händer med sexbrottslingar när de suttit av sitt straff? de rör sig fritt i samhället bland barn bla.. Hur ska en människa som är så här sjuk och har dessa vidriga begär och drifter kunna bli av med dem?

Vi kan inte låta dem få traska ute på gatan.. I USA offentligör de pedofiler och sexbrottslingar och aktiverar ett chip eller en fotboja så att de ständigt övervakas vart de än är.. Kommer de i närheten av ett dagis eller liknande så utlöser ett alarm.
Jag förstår att detta är en enorm kostnad men det är ju våra barn vi pratar om. Skulle alla politiker gå ner några procent i lön och inte ha så många krognotor och dyra hotell betalda så skulle vi nog kunna lägga ett antal miljoner.

Jag tänder ett ljus för Engla och Pernilla ikväll kl 21. Kan verkligen inte sluta tänka på detta.. Mår så sjukt illa när jag tänker på detta jävla äckel gjort mot dessa två.. Tankarna går till familjerna. Att vara mamma till Engla måste nog vara bland det värsta tänkbara just nu.

Kom ihåg att berätta för era barn och er familj hur mycket ni älskar dem och hur tacksam man är att ha varann..

?

Vad är det som gör och driver en människa till att döda en flicka?
Hur är det möjligt att (antagligen) våldta ett barn och sedan döda det för att sedan gräva ner henne?

Jag vet att jag är en känslomänniska som lever mig in i andras öden lite väl mcyket men jag kan inte hjälpa att tårarna kommer när jag tänker på hur hjälplös och rädd denna stackars Engla måste ha varit när hon blev utsatt för detta äckliga monster.
Vad är det i en människa som driver den till att göra sådana vidriga handlingar? vad är det för sjuk drift man har?
Har man rätt att leka Gud och ta en annans liv?
Är det värt det?

Kan inte heller sluta tänka på denna stackars mamma. Första gången flickan cyklar hem ensam och det värsta som kan hända en mor händer. Skuld, sorg, panik, ångest, förtvivlan blandat med miljoner varför?
När jag var 10 år cyklade jag ensam till mormor som bodde några km bort. Man kan inte som förälder övervaka varje steg. Man kan inte tänka Om varje gång ens barn ska göra något för man kan inte leva i ständig ångest för vad som kan hända, det gör man nog ändå omedevetet som förälder.
Men snart kommer vi inte våga släppa ut våra barn utan ständig övervakning. Snart kommer det att vara låsta skolor och dagis. Vi kommer snart förfölja våra barn för att ständigt ha kontroll så ingen sjuk människa kan komma i närheten. Det är en total omöjlighet att ha ständig kontroll. Sjuka människor är oftast smarta människor.

Varför inte bättre övervakning och hårdare straff på sexbrottslingar framföralt pedofiler. Inte tror jag att en pedofil blir frisk efter 3 år i fängelse utan det har säkerligen bara fått driften ännu starkare.
Detta vidriga monster har dömts för sexbrott förrut. Flera gånger. Hur kan denna människa få gå lös på våra gator?

Polisen säger att de kollat alla tänkbara gärningsmän för mordet på Pernilla. Denna man bodde i Hofors ett fåtal mil från Falun. Han var dömd för sexbrott mått unga kvinnor förrut. Han är slående lik fantombilden av mördaren (som nu visade sig vara honom). Polisen har fått tips om honom men inte valt att följa upp.
En flicka har fått sätta livet till för att få fast honom. Kunde detta ha hindrats av polisen?
Som sagt så finns det alltid om men inget som gör att hon kommer tillbaka. Men för att förhindra att ännu fler vidriga monster spiller eller förstör fler liv så kanske polisen borde se över sina rutiner.
Jag tror att hela Sveriges rättsväsende borde ses över med tanke på de låga straff som dessa äckel får.
En människa kan stjäla vid desperata lägen, en människa kan döda någon i självförsvar, men vid att en människa våldtar en kvinna eller ett litet barn så finns det inga som helst förmildrade omständigheter eller ett försvar till detta. Att man gjort det överhuvudtaget i sitt liv betyder ju bara en sak och det är att man är SJUK.
Kan man bli frisk? det måste ske något drastikt. Skulle inte vara omöjlig för diskussioner kring

Linus!

Igår fyllde Linus 5 år! helt otroligt vad stor han blir.. Han var super nöjd över sina presenter och skulle absolut ut och cykla på nya cykeln kl 21 på kvällen=)

Gud vad jag älskar mina syskonbarn..

image390


Sassan is back on track iaf med sitt bloggande.. hennes nya blogg hittar ni här

Välkommen sassan! Nu är det Coopn som gäller.. perfekt att jobba helg där så man kan betala tillbaka statens välförtjänta skattepngar..

Ekvation

image385

             

                  
                     Stekare
                 

                     =


image389
Stekare insmorda i ca två liter brunutansol... sexy...

Deppig..

Shit vad deppig jag är..

Fick min jävla deklaration och från att alltid ha fått minst 2000 ska jag nu betala 3600!!! helt jävla vansinnigt!
så jävla klart att JAG ska betala..


Alltid ska det då va nåt som suger musten ur en...

Nu är jag suuuuuuuur...


image384

Dagens Outfit

Ja jag kör en dagens outfit på mig! Som alla modebloggare gör..  Mitt sinnestillstånd just nu..


För trånga jeans :H&M..
För tajt tröja: MQ..
För stor mage: McDonalds..








image383

New Phone!

Här är min nya mobil som jag får på freedag.. min nuvarande har blivit totalt kass då den skickar sms till, folk hit och dit.. C=Ja tydligen så det går aldrig att trycka bort något.. ska jag skriva bokstaven A så blir det AC147
Ja ni fårstår..

Så igår var jag på Phone House och beställde en ny.. Det blev en sån här:


image382

Ingen supervärsting emn den komemr bli kanon åt mig! lite lagom enkel sådär..

Förklaring!

Som ni alla vet så är jag alltid förkyld.. alltid täppt i näsan och alltid förkyld och rosslig..
Ständig nästäppa och ständig värk i bihålorna.

Som ni alla vet så har jag blivit lite tjock sedan jag träffa Mange=) Jag har äntligen fått en förklaring!

Gå in på detta och titta så förstår ni mig!


Det beror absolut nte på att jag ätit upp mig.. Nej nej inte en chans..

Klockrent!

Måste länka till en krönika av Malin Wolin (alias fotbollsfrun) som jag tycker är fullkomligt klockren!

De flesta av henens krönikor är det


Malin

Va fan!

De har börjat visa reklam här på min  blogg!   Det ska jag fan ha betalt för! Så jävla inihelvete många som läser min blogg så borde de betala mig multum.. Am I right??



Jag och min blogg är en levade reklampelare... We are big! Snart ligger vi etta på bloggtoppen=)

Grattis!

Grattis min Älskade mamma som fyller år idag!


Min mamma är den mest underbara i hela världen och jag skulle aldrig klara mig utan henne..

image381

Ni som läser min blogg kan väl göra mig en tjänst??

Skicka ett ynka Grattis sms till min mor!  hon har 073-9431209
Kom igen nu! Ni behöver inte vara oroliga för att hon ska veta vem ni är för hon har inegn aning om hur man tittar upp nr.. kan knappt sätta på en dator=)
RSS 2.0