BACK ON TRACK!

I.5 år sedan jag gjorde mitt senaste blogginlägg och jag känner mig riktigt nostalgisk när jag sitter här med datorn i knä och ser min gamla bloggsida. Det fanns ingen anleding till att jag plötsligt slutade blogga utan det var nog arbetet med P&L som tog upp varenda minut av den lediga tiden och bloggen lades på is.
Sen gick visst tiden..  1.5 år. Hej och hå.

Nu vet vi dock inte hur ihärdig bloggare jag kommer att vara men jag tycker det är ganska skönt att få ur mig lite ord med jämna mellanrum.

Egentligen känns ju bloggen som forum lite gammalt då alla Twittrar, Fittrar och Knipprar och allt vad det heter now days.. Men jag är ju lite gammalmodig ibland så kalla mig gärna omodern.

Men nu kör vi..
 
Här kommer en snabbrepris på de senaste 1.5 årens stora händelser:




Blev en tjockis med godisskålen på hyllan

 
 
Flyttlasset gick till vår nya lägenhet på markplan. Dock håller sig stadsråttorna kvar i stan.
 
 4 januari, sex minuter i tio kom vår efterlängtade och sjukt älskade son Sixten. Passande klockslag tyckte vi när vår 10-poängare kom.
 
 
 
3 bästa vänner fick han strax därefter också. The brother from another mother- Harry! Även min gudson vilket jag är sjukt stolt över.
Sina två flickvänner Ellie och Märta kom inte långt efter heller så de hänger vi med så ofta vi bara kan.
På bilden är Harry, Ellie och Sixten och bilden ovanför visar deras eminenta mammor to be.
 
Pussa på Ellie är något av en favoritsyssla.
 
.
Få förunnat att få barn samtidigt som sina bästa vänner och jag är väldens lyckligaste som får chansen att följa barnen på så när håll och jag älskar dem alla tre på ett speciellt sätt.
 
 
Dop för Carl Sixten Pär. Hans morsa måste ju ha hamnat i någon tillfälle amningsförvirring och vägrat lämna den mest hängiga amningsbhn utan ens byglar hemma. Eller i soporna där den hör hemma för de där hängpukarna jag såg ut att ha där är inte ok någonstans. Så om någon undrar varför inga tackkort skickats har ni nu anledningen!
 
The Godmother!
 
 
Här har ni kingen idag! Den gladaste, mysigaste lilla herre som skådats. Ja såklart är vi partiska men det är alla pärons rätt att vara det.
 
Bloggen är min lilla notariebok och speglar mitt liv. Min själ och hela mitt väsen är uppslukad av den här söta, busiga, bestämda glädjespridaren. Han gör vårt liv komplett.
Trackback
RSS 2.0